Z++ i Keni nije mrtav 19. avgusta u Beogradu

Datum objave:26.07.2021

Pročitano:2081 puta

Datum održavanja: 19.08.2021

Lokacija: Beograd

Jedan od vodećih regionalnih izvođača z++, održaće svoj beogradski koncert u četvrtak 19.avgusta u kultnoj Zappa barci. Poznat po hitovima "Kabriolet", "Ljeto već je gotovo", "Magija" ovaj hrvatski autor održaće nastup u jeku koncertne sezone. Te večeri sa njim nastupa i atratkivni gitarski trio Keni nije mrtav, pa je žutka celovečernjeg programa zagarantovana.

 

z++

Foto: Yem


z++ jedno je od najperspektivnijih imena hrvatske scene, a od kako se pojavio, niže redom samo hitove. Već prvim albumom "18++" iz 2019. godine bilo je jasno da je pokrenuo novi talas i podigao lestvicu što se tiče produkcije, a upravo on sam producira sve svoje pesme. Drugi album "zauvijek" z++ je objavio krajem 2020. godine, a naišao je na izuzetno pozitivne reakcije publike, ali i struke svuda u regionu.

 


Foto; Tanja Drobnjak

 

Keni nije mrtav je atraktivna gitarska troja koja pre pandemije beleži rekordan broj nastupa u Srbiji. Mešavina raznih muzičkih uticaja i pravaca, formirala ih je u jedinstveni koncertni doživljaj jednog potpuno novog pristupa punk muzici. Sjajan provod na njihovim koncertnim setovima izgradio ih je u bend koji pravi odlične žurke na kojima publiku provozaju kroz razne muzičke pravce.

 

Ulaznice za ovaj koncert su pretprodaji po početnoj ceni od 700 dinara, i njihov broj je limitiran. Vrata Zappa barke se otvaraju od 21 čas. Organizator poručuje publici da sačuva svoje ulaznice, jer ih očekuje i još jedna avantura o kojoj će uskoro biti više reči

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :