Yourbanlook - Mesto za vaš modni izraz!

Datum objave:26.10.2009

Pročitano:3425 puta

By:Srđan Šveljo

Yourbanlook je ime nove galerije, bloga na sajtu urbanlook.info kroz koju ćete vi dobiti šansu da se predstavite.Radeći svih ovih godina sa ljudima iz modnog sveta, posećujući, mnoge modne sajtove i blogove, prihvatajući razne nove prijatelje na Facebook-u shvatio sam da je mnogo talentovanih mladih ljudi među Vama koji nemaju prostor ali ni šansu da pokažu sve što umeju a jako im je bliska moda i sve što se vrti oko nje.

Yourbanlook će biti vaš prostor gde želim da vas sve okupim, predstavim i omogućim nekim ljudima iz sveta mode da vas zapaze pa i angažuju. Ono što se traži od vas jeste da pošaljete na: yourbanlook@gmail.com vaše podatke, kontakt telefon i naravno fotografije ili text.Ovo će biti mesto za sve one koje zanima modna fotografija (ako ste već fotografisali nešto, neki editorijal, neke modele), stajling (imate fotografije vašeg stajlinga), make up (bavite se šminkanjem), frizure (radite kao frizer), za sve one koji se bave dizajnom kako garderobe tako i modnih detalja (fotografije, crteži vaših modlea,nakita, detalja), mesto gde će biti predstavljen vaš rad i vaš talenat. Svi oni koji žele da pišu vesti za urbanlook, kolumne, neka pošalju svoj text na isti mail.

Još mnogo toga je u planu, sad kreće prikupljanje svog materijala i vrlo brzo galerija koja je u pripremi biće postavljena. Pozovite i vaše kreativne prijatelje i udružite se i stvarajte jer Yourbanlook je vaš online magazin!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :