YOUNG AND RESTLESS: Filmovi o nemirnoj mladosti

Datum objave:30.05.2018

Pročitano:2091 puta

Datum održavanja: 01.06.2018 - 03.06.2018

Lokacija: Dom omladine Beograd

Od 01. do 03. juna 2018.
Dom omladine Beograda//Velika sala
Cena ulaznice: 250 dinara

Filmski program "Young and Restless" koji je Dom omladine Beograda pokrenuo prošle godine, u saradnji sa partnerima iz distributerske kuće Visionary Thinking, u novom izdanju predstavlja 6 posebnih filmova o mladima ljudima i onima koji se tako osećaju.

Buntovni i hrabri, brzi i glasni, ovo su filmovi o ljudima, koji nisu mladi i nemirni samo po godinama, već po i stavu, idejama, iskrenosti i duhom, jer za pravu mladost godine nisu bitne. Ovi filmovi govore o temama o kojima se ne govori, prikazuju stvari koje ne smeju da se prikazuju, otkrivaju, podsećaju, kritikuju.

 Ove godine program obiluje ekskluzivnim filmovima, jer će čak pet od šest naslova igrati isključivo na „Young and Restless" reviji, dok će filmovi „Nina", „Los Nadies" i „Being Charlie" izvesno u Domu omladine imati jedino bioskopsko prikazivanje u Beogradu. Filmovi različiti po žanru, formi i sadržaju ovogodišnji program čine još snažnijim i raznovrsnijim nego prošle godine. A takav i mora da bude, jer je to jedini način da se glas mladih ljudi čuje i razume.
 

PROGRAM


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :