Yo La Tengo najavljuje novi album

Datum objave:29.01.2018

Pročitano:1958 puta

Datum održavanja: 12.05.2018

Trio iz Hobokena, Yo La Tengo, objaviće novi album There’s a Riot Going On 16. marta za izdavačku kuću Matador Records. U pitanju je njihovo petnaesto studijsko izdanje koje nasleđuje ploču Stuff Like That There iz 2015., odnosno prvi album nakon Fade (2013.) sačinjen kompletno od originalnih pesama. Reč je o toploj i ambicioznoj ploči čiju produkciju potpisuju sami članovi jednog od najslavnijih bendova u istoriji roka, čiji se muzički izražaj oslanja na čistu buku i spokojnu lepotu, kao i sve ono između.

 

Yo La Tengo


„1971. godine kada se nacija nalazila na ivici surovog raspada, Sly and the Family Stone objavili su „There’s a Riot Goin’ On“, album napunjen mračnom energijom“, navodi se u saopštenju za javnost. „Sada, u sličnim okolnostima, Yo La Tengo objavljuje ploču pod istim imenom, ali sa drugačijim nagonom, ploču koja nudi alternativu besu i očaju.“

 

Novi album sadržaće petnaest numera, a trio je otkrio četiri pesme sa istog i to: „You Are Here“, „Shades of Blue“, „She May, She Might“ i „Out of the Pool“.


Yo La Tengo će predstojeće proleće provesti na svetskoj turneji koju će započeti krajem marta u Mineapolisu. Sredinom aprila dolaze u Veliku Britaniju, a pored mnoštva datuma po Evropi, nastupaće 12. maja u Beogradu, odnosno dan ranije u Zagrebu.

 

Yo La Tengo


Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, kafeu Zbornica kod Maše i Jace (Skender Begova53b) i u FELIX Shop, TC Sremska (II sprat, radno vreme: 12 – 20h) po pretprodajnoj ceni od 2800 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 3200 dinara ukoliko ih ostane. Do sada je prodato 50% kapaciteta sale.

 

There’s A Riot Going On:
1. “You Are Here”
2. “Shades Of Blue”
3. “She May, She Might”
4. “For You Too”
5. “Ashes”
6. “Polynesia #1″
7. “Dream Dream Away”
8. “Shortwave”
9. “Above The Sound”
10. “Let’s Do It Wrong”
11. “What Chance Have I Got
12. “Esportes Casual”
13. “Forever”
14. “Out Of The Pool”
15. “Here You Are”

 

Novi singl “Shades Of Blue”: 

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :