Barutana klub Beograd

XperimenT slavi rođendan 23. juna u Barutani!

Datum objave:20.06.2017

Pročitano:4037 puta

Datum održavanja: 23.06.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Barutana

Ovog petka 23. juna čuvena trance organizacija XperimenT proslavlja 21 godinu svog postojanja među omiljenim nam zidinama Kalemgdena!

 

XperimenT rođendan u Barutani

XperimenT je trance di džej organizacija koja je deo naše elektronske i klupske scene od momenta njenog formiranja i u mnogome je zaslužna za njeno nastajanje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda.


Prve korake ova organizacija pravi još ’94 i ‘95 godine organizujući nekoliko mnogo velikih dešavanja u hali 14. beogradskog Sajma. Organizovali su veliki “Positronic Brain” na Kalemegdanu – prvi “open air” party u Beogradu (1995), zatim “Vedama”, “Akvarius”, proleće u klubu “Industrija”, “Hypnotic Dance On Planet Lishka” (Kalemegdan, 1996), žurke u Omoljici, New Year's Eve Party u ateljeu Pedje Milosavljevića...


Predstavljaći muziku, XperimenT je postao Pokret. Deo odrastanja i deo lepih uspomena, a uspomene su ono što se pamti i prepričava. Muzika je pokretač svega i ono što XperimenTalni univerzum drži na okupu svih ovih godina.

- U petak ćemo sa svim dragim prijateljima i dugogodišnjom publikom prolsaviti 21. rođendan organizacije. Za muziku i dobro raspoloženje zaduženi su Dj-evi: Buca, Stole, Max & Vlada.  Startujemo u 23h a partijamo do 06h u srcu Kalemegdana, Barutani - poručuju iz XperimenTa. 

Karte će se prodavati na blagajni kluba po ceni od 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :