Xosar LIVE! Američka zvezda okultnog tehna i spiritualnog hausa stiže u Beograd!

Datum objave:23.11.2015

Pročitano:5328 puta

Datum održavanja: 27.11.2015

By:Milica Čule

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Jedno od najtraženijih imena u svetu okultnog šumskog tehna i spiritualnog hausa danas je Sheela Rahman, američka producentkinja poznatija kao Xosar. Za manje od tri godine i uz pomoć mentora i žive legende holandske scene, Legowelta, Xosar je postala jedno od najzanimljivijih imena ukoliko vas interesuje dinamičan lajv nastup sa pultom sa kog kipi hardver. Xosar će u petak 27. novembra nastupati uživo u beogradskom klubu Drugstore.

 

Xosar LIVE! Američka zvezda okultnog tehna i spiritualnog hausa stiže u Beograd! | Klub Drugstore 2015


Već prvi materijali su joj bili dovoljno dobri da ih objave kultne etikete poput Rush Hour-a i L.I.E.S. da bi odmah potom zaređala izdanja i za Crème Organization i Pinkman etikete nakon čega je ove godine usledio i prvi album “Let Go” na Black Opal etiketi.

 

Xosar LIVE! Američka zvezda okultnog tehna i spiritualnog hausa stiže u Beograd! | Klub Drugstore 2015

 

Njen Boiler Room nastup je 2013. godine pokazao da je reč o veoma harizmatičnom izvođaču koji će uskoro pokazati da ima mnogo više da da od pretpostavke da je jednostvno dobar Legoweltov đak. Xosar je poznata kao zaljubljenica u tigrove i blek metal, i velika je zagovornica paranormalnog što joj može biti od koristi u još uvek nedokučenom prostoru kluba Drugstore. Skoro je pokrenula sopstvenu etiketu Gyrocyre na kojoj je prvo izdanje njen “Show Yourself” EP. Trenutno živi i radi u Berlinu. Podršku će joj pružiti Tijana T, Schwabe i Jan Nemeček.

 

https://soundcloud.com/xosar


https://soundcloud.com/xosar

Xosar LIVE
(Gyrocyre/Rush Hour/L.I.E.S./Opal Tapes) / Berlin, Germany
Tijana T
Schwabe 
Jan Nemecek LIVE


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :