XHIN i MARY VELO: Singapur & Berlin underground rejv ovog vikenda u Beogradu!

Datum objave:10.03.2015

Pročitano:6020 puta

Datum održavanja: 14.03.2015

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Najveća zvezda singapurske underground techno scene, dj Xhin, konačno dolazi u Beograd, 14. marta u klub “Drugstore”! Ovaj ekscentrični futurista za gramofonima, poznat je po tome što samo jednom godišnje ekskluzivno nastupa u Evropi, a ovog puta na njegovoj mapi je naša prestonica! Osim ovog minimal- techno genija, dolazi nam još jedno veliko ime sa svetske underground scene, Mary Velo iz Berlina.

 

XHIN: Singapur underground rejv! | Klub DRUG§TORE | Beograd | 2015

Subota veče u beogradskoj “techno katedrali” rezervisana je za još jedan pravi veliki rejv u saradnji sa “Power Source Music”. Domaću podršku pružiće Mirko Lazarević i Vladimir Erdber.

Xhin (Šin) poreklom iz Singapura, ušetao je u svet muzike davne 1997 godine. Nesto kasnije počinje da se bavi produkcijom i 2003 godine izdaje EP pod nazivom “Xycle” koji je poslužio kao odskočna daska za njegovu dalju muzičku karijeru. Nakon toga izdaje debi album pod nazivom “Supersonicstate” i dobija podršku muzičke javnosti. 2006 godine njegov rad je spazila etiketa „Meerestief“ iz Berlina,tu dolazi po preokreta u njegovoj karijeri, izdaje remiks za dablinski Five Green Circle’s a traka pod imenom „Ronan’s BBQ“ pravi haos na tehno podijumima širom evropskih underground klubova. Ubrzo se seli za Berlin, gde sada izdaje za etiketu „Stroboscopic Artefacts“ i promoviše svoj mračni, intenzivni i eksperimentalni tehno. Poznat je po futurističkom zvuku i mešavini tehna, ambijenta i IDM-a.

 

XHIN: Singapur underground rejv! | Klub DRUG§TORE | Beograd | 2015


Kanađanku Mary Velo je beogradska publika imala priliku da čuje tokom prošle godine . Uspešno se bavi produkcijom i iza sebe ima izdanja za etikete poput: „Frozen Border“, „Semantica“, „Gynoid Audio“ i „Coincidence“ i pokazuje da njeni talenti vode ka vrhu. Njene trake puštaju i poznati producenti poput; Silent Servant, Function, James Ruskin, Ben Sims, Rebekah, Brendon Moeller, Edit Select, Dominik Eulberg, Toby Tobias i ROD. Traka nazvana „Detune“ je svrstana u Sandwell District’s Fabric 69 mix cd. Mary je nastupala po poznatim klubovima i festivalima širom evrope poput Berghaina.

 

Karte se mogu kupiti u Zla Shtek shopu, u TC Sremska, ulici Maršala Birjuzova 2-4, po ceni od 690 dinara. 


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
aaaaaa
12.03.2015 04:32
sto ne dovedete nekog kao adam beyer?


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :