Wrackage stiže na prvu VANDALISM žurku u ovoj godini

Datum objave:10.01.2017

Pročitano:4245 puta

Datum održavanja: 12.01.2017

Lokacija: DOT

Prvi VANDALISM u 2017. godini održaće se u četvrtak 12. januara na već svima dobro poznatoj lokaciji, u klubu DOT (Francuska 6). Ekipa Vandalisma je odlučila da novu godinu započe na taj način što će po prvi put ugostiti najtraženiji Trap duo na ovim prostorima, WRECKAGE, u čijem su sastavu dva beogradska DJ-a i producenta, Architect i TML. Iako su oni gosti večeri, Vandalism neće zapostaviti pravac koji forsira od samog početka, zato će rezidenti Vandal Steve i Cavin Viviano u svom vrlo prepoznatljivom stilu razdrmati publiku najvećim Progressive House hitovima, dok će mladi Milhouse biti podrška i otvoriti to veče. 

 

Vandalism u DOT-u

Šta je Belgrade Vandalism?
Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

Zašto EDM?
Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Cena karte u pretprodaji iznosi 200 dinara, dok ćete na ulazu moći da je kupite po ceni od 250 dinara. 

 

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :