With Love and Culture: JAMES ZABIELA i ALEXANDER KOWALSKI U FABRICI!

Datum objave:06.10.2014

Pročitano:3808 puta

Datum održavanja: 22.11.2014

Lokacija: SKCNS Fabrika, Novi Sad

Stigla je jesen, a sa njom počinje i sezona klabinga! Ukoliko ste se uželeli dobrog noćnog provoda u Novom Sadu, možete da odahnete, jer je za 22. novembar zakazana velika žurka "With LOVE and CULTURE" koja će biti održana u SKCNS Fabrici u NovomSadu. Glavne zvezde biće ALEXANDER KOWALSKI i JAMES ZABIELA, a domaću podršku pružiće Fakir, Klaus, Speedy, Smt#ngiOtto Von Disko!

 

 

Miljenik domaće publike, producenti DJ, James Zabiela, svojom neverovatnom tehnikom i brzinom menjanja ritmova, iz house, preko progressiva do techna, planira da 22. novembra dovede novosadsku publiku do ekstaze!

 

Zabiela će još jednom pokazati zbog čega važi za muzičara koji neprestano pomera granice, u studiju i na sceni, neprevaziđenim kombinovanjem modernih tehnologija sa tradicionalnim DJ tehnikama i veštinama.

 

 

Ikona berlinske andergraund scene, Alexander Kowalski, već dugo se svrstava u ligu najpoznatijih imena na elektronskoj sceni, a u novembru konačno dolazii u Novi Sad! Priznati umetnik čuven je po moćnom zvuku koji spaja techno ritmove klasične Detroit scene i istorijskog berlinskog tehna, sa bogatim harmonijama i sofisticiranim vokalima. Prepoznatljiv je po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno sa elementima deep housea, duba i funka.

 

Vrlo ograničenbroj promo ulaznica za žurku LOVE&CULTURE naći će se u prodaji već10.oktobra po ceni od 490 din na svim Gigstix prodajnim mestima. Pretprodajna cena ulaznica, dostupna takođe na prodajnim mestima Gigstixa, iznosiće 690 din, dok će ulaznice na dan događaja, ukoliko do 22. novembra ne budu rasprodate, moći da se kupe na vratima SKCNS Fabrike poceni od 990 dinara.

 

 

Facebook event

 

Vidimo se 22.novembra u SKCNS Fabrici!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :