Winter Fresh Wave predstavlja najveću novogodišnju žurku u BiH!

Datum objave:20.11.2017

Pročitano:1394 puta

Datum održavanja: 31.12.2017

Lokacija: BIH

U Novu 2018. godinu uvode nas internacionalne DJ superzvijezde: hamburški tech-house magovi Kaiserdisco, sjajni bugarski virtuoz za DJ pultom Pavel Petrov i najveće BiH DJ ime Mladen Tomić! Podršku im pružaju ništa manje fantastični Nebs Jack, Joma Maja i DJ Miroslav Pavlović.

Sportska hala kampusa Univerziteta u Banjaluci otvoriće vam svoja vrata 31. decembra već od 21h, a osim fantastičnog nastupa internacionalnih i domaćih DJ zvijezda očekuje vas neponovljivi audio-vizualni doživljaj dostojan najluđe večeri u godini!

 

Winter Fresh Wave

Zvanično najvećom novogodišnjom zabavom kormilariće sjajni DJ dvojac Kaiserdisco, koji nam dolazi iz Hamburga i koji su jedni od nosilaca tech i tech-house zvuka na internacionalnom nivou. Riječ je o izuzetno produktivnom dvojcu koji je do sada zvanično izdao 18 albuma i na desetine drugih izdanja, a koji je bez premca u produkcijskom smislu, čemu svjedoče i redovna izdanja za neke od najboljih svjetskih elektronskih izdavačkih kuća: Drumcode, Suara, Snatch i Get Physical, a pojedina izdanja izdaju i na sopstvenom KD Music. Ono što je zanimljivo i vanserijski kod ovog dvojca je insistiranje na pažljivim i hirurški preciznim prelazima, maksimalnoj produkcijskoj kvaliteti zvuka i gotovo nevjerovatnom principu saradnje u kojoj nema mjesta za neslaganje. Drugim riječima rečeno iako su dvojac, nepogrešivo djeluju kao cjelina koja je više od tima i kvalitetnog muzičkog partnerstva. Dugogodišnja saradnja sa izvođačima poput Robyn, Nicole Moudaber, Extrawelt, Sébastien Léger, Steve Lawler, Booka Shade, Marc Romboy dovoljno govori o statusu ovih čarobnjaka na svjetskoj elektronskoj muzičkoj sceni!

 

Winter Fresh Wave: Kaiserdisco

Pavel Petrov je bugarski DJ kojem je najdraži pravac elektronske muzike house ali koji bez obzira na to u svojim setovima vješto koketira sa drugim žanrovima, najviše sa tech zvukom ali i sa minimal i progresive pravcima. Potpisuje više različitih izdanja od kojih se izdvajaju albumi Soul Music. Da se ne radi o bilo kakvim izdanjima potvrđuju i mnogobrojne svjetske DJ zvijezde poput Pan-Pot, Carl Cox, Hot Since 82, Maya Jane Coles, Claptone, M.A.N.D.Y., Joris Voorn, John Degweed i mnogi drugi čiji je izbor na nastupima širom svijeta nerijetko baš muzika Pavela Petrova. Ovo nagovještava itekako zanimljiv set, a ako tome dodamo i pomalo svečanu novogodišnju atmosferu ne treba sumnjati da će nas Pavel lansirati među zvijezde i omogućiti pogled iz svemirske perspektive na najludju noć na Zemlji!

Najveća BiH DJ zvijezda, jedan od rezident izvođača Fresh Wave festivala i jedno od najuzbudljivijih tech imena regiona Mladen Tomić, pridružiće se pomenutim DJ zvijezdama i upotpuniće internacionalni štimung i svjetski renome kojeg nagovještava prvo izdanje Winter Fresh Wave-a. Mladen podjednako važnim tretira i produkciju kojom se bavi ali i nastupe na kojima često publici predstavi i izdanja iz svoje studijske kuhinje, koja tek treba da ugledaju svjetlost dana. I ovo je jedan od razloga zašto je u muzičkom smislu Mladen jedinstven i zašto sa punim pravom nosi titulu jednog od najboljih u regionu, koji je u ovom kontekstu definitivno bez premca u BiH.

 

Winter Fresh Wave: Mladen Tomic

Bez premca je i produkcijski rad Miroslava Pavlovića, jednog od najtalentovanijih producenata sa ovih prostora, koji će nam se takodje predstaviti na Winter Fresh Wave-u. Insistiranje na viskoj kvaliteti produkcije, doslijednost tech, minimal i progressive zvuku, fantastične trake i istančana vještina miksanja glavne su osobine koje krase ovog izvođača. Domaćoj publici je dobro poznat, a sigurno je da će dati autentičan doprinos i ovoj večeri u čemu možemo samo uživati.

Ovim DJ zvijedama pridružiće se i vladari plesnih podijuma i miljenici domaće publike, rezidenti Fresh Wave festivala Nebs Jack i Joma Maja, koji spremaju i posebne setove zbog kojih nećete prestati plesati do ranih, a možda i do popodnevnih časova prvog dana predstojeće 2018.

 

Winter Fresh Wave: Joma Maja

Novogodišnju noć upotpuniće i specijalni gosti, spektakularni audio-vizuelni doživljaj i mnoštvo poklona jer kakva bi to novogodišnja noć bila bez poklona!? Prodaja ulaznica počinje uskoro! 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :