Whoops! snowboard & music festival - Kopaonik 9 - 11 feb. 2009.

Datum objave:07.02.2009

Pročitano:4481 puta

 Zvezde snouborda dolaze na Kopaonik.
 


Svetske zvezde snoubordinga Mark Andre Tart, Deni Larsen, Beni Mosl, Joki Kofler i Miki Stankiz, kao i ekstremni skijaši Denis Elert, Tedi Ber i Rafael Švajger potvrdili su svoj nastup na Whoops Battery festivalu koji ce se održati od 9. do 11. februara na Kopaoniku. Popularni „pro-rajderi“ nastupice u egzibicionom delu takmicenja u vecernjim terminima od 18 do 20 casova.
 


Takmicenja 10. i 11. februara prati bogat muzicki program, prvog dana u vidu žurki od 20 casova u lokalnim kaficima, a druge veceri u vidu koncerta u hotelu Grand. Britanski drum’n’bass DJ Goldie, francuski hip-hop DJ Cut Killer, te bendovi Sajsi, Trance Balkan Desorganisation i Overdrive su samo neki od muzicara koji ce nastupati na više lokacija tokom tri dana Whoops Battery festivala na Kopaoniku od 9. do 11. februara 2009. godine.
 Organizator WHOOPS Baterry - Snowboard & Music festivala, u okviru kojeg se održava snoubording takmicenje najvišeg ranga u regionu – FIS Evropski kup u disciplinama „Big Air“ i „Slope Style“, su The State of Exit i Udruženje Freestyler. Nagradni fond takmicenja iznosi 5000 evra, a ovo takmicenje se održava pod etiketom najboljeg „FIS Euro Cup“ takmicenja na Balkanu i prošle godine je ugostilo trinaest nacija i preko 50 sportista.
 
Detaljnije na www.whoops.rs

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :