Barutana klub Beograd

WHO SEE U PANČEVU!

Datum objave:15.11.2014

Pročitano:4323 puta

Datum održavanja: 22.11.2014

Lokacija: Klub Apolo, Pančevo

Regionalna hip hop atrakcija, crnogorski sastav Who See nastupiće u Pančevu 22. novembra u klubu Apolo. Who see će ovom prilikompromovisati svoje novo izdanje, album ‘Nemam ti kad’ koje jedno od najslušanijih izdanja ove godine.

 

 

Treći po redu studijski album “Nemam ti kad” sastava Who See iz Kotora, koji je objavila izdavačka kuća Lampshade Media, proveo je pet nedelja na Deezer listi najslušanijih albuma i dalje je jedno od 10 najslušanijih izdanja u Srbiji ove godine. Bend je sa singlom ‘Nemam ti kad’ postavio i novi record top liste Domaćica regionalnog MTV kanala sa 6. nedelja provedenih na prvom mestu. Spot za ovaj singl već broji preko 500 000 pregleda na Youtubu dok je bend nedavno objavio i novi singl, pesmu Đe se kupaš koji možete pogledati na sledećem linku.

 

Who See su do sada objavili tri albuma, a izdanje ‘Krš i drača’ iz 2012. godine na kome se nalaze hit singlovi ‘Reggaeton Montenegro’ i Nije preša, bendu je doneo MTV nagradu a zatim i plasman na Pesmu Evrovizije gde su predstavljali Crnu Goru 2013. godine.

 

Kompletnu diskografiju benda možete preslušati na Deezeru.

 

Ulaznice se nalaze u prodaji po ceni od 200 dinara u pretprodaji, i 400 dinara na dan koncerta. Nakon ovog sjajnog dvojca, nastupiće i specijalni gost, DJ Rahmanee.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :