Who See prvi izvođač ovogodišnjeg Outhide-a

Datum objave:08.04.2019

Pročitano:1595 puta

Datum održavanja: 26.07.2019 - 27.07.2019

Lokacija: Zaječar

Četvrti po redu festival muzike i umetnosti – Outhide, održaće se 26. i 27. jula u Zaječaru u Park-šumi Kraljevica. I ove godine organizatori su pripremili muzički program na tri stejdža, publika će uživati u nastupima vodećih imena domaće elektronske scene, ljubitelji live performansa moći će da čuju popularne izvođače iz čitavog regiona, a program nudi i brojna zanimljiva izvođenja mladih, neafirmisanih artista. Prvi najavljeni izvođač ovogodišnjeg festival je sastav Who See.

 

OUTHIDE FESTIVAL ZAJECAR

Ostali izvođači znaće se u narednom periodu. Organizatori najavljuju prijatna iznenađenja, ali su za sada mistični, kao i sam događaj. Sama tematika ovogodišnjeg izdanja festivala je - misticizam istočne Srbije.

"Istočna Srbija je oduvek predstavljala tanku granicu između stvarnosti i legende. Istok odiše dozom mistike i svojevrsnom filozofijom kojom se tumači ovozemaljski život. Ukoliko podignemo njegov veo misterije, naći ćemo priče od vlaške magije koja se ubraja među najjače magije na svetu, preko srpske piramide, do aždaje koja uzima oblik prelepog muškarca koji uhodi žene u selu... Sve to čini Istok i ovogodišnju tematiku Outhide Festivala", kažu organizatori.

Pre samog događaja su u planu brojne aktivnosti u promotivnom periodu, kao i prateće aktivnosti u nedelji pre muzičkog dela festivala. Neće izostati ni graffiti zona u skladu sa dugogodišnjom grafiterskom tradicijom Zaječara, dečji program za roditelje i najmađe posetioce, kao ni gastronomska manifestacija za hedoniste.

Ono što organizatori posebno naglašavaju je da je za posetioce i ove godine obezbeđen besplatni kamp među četinarima u Kraljevici. Nije zgoreg naglasiti da ovo izletište, nedaleko od samog Zaječara, ukrašavaju Vešala - spomenik Vladimira Veličkovića borcima palim u NOR- u i žrtvama fašističkog režima.

Pratite naše profile na društvenim mrežama za više informacija i ne propustite prve karte to specijalnim cenama. Do tada uživajte na besplatnim #outhide promo događajima, počev od 5. aprila gde vas u Nixon Caffe- u očekuje sledeći lineup: Vietmens, dddxbbb.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :