WHO SEE ovog petka u Dorćol Platzu

Datum objave:22.02.2017

Pročitano:3729 puta

Datum održavanja: 24.02.2017

By:Marina Zec

Lokacija: Dorćol Platz

Poznati crnogorski hip-hop sastav WHO SEE nastupiće u Dorćol Platzu u petak 24. februara u 21 sat. Ovaj dvojac postoji već više od 15 godina, pa Dedduh i Noyz iza sebe imaju nekoliko uspešnih albuma.

 

Who See u Dorćol Platzu

 

Tokom svog postojanja, bend je ostvario niz saradnji sa mnogim srpskim bendovima i izvođačima kao što su Bad Copy, Škabo, Horseman Coyote, Prti BeeGee i mnogi drugi. Široj javnosti bend je postao poznat posle nastupa na Evroviziji 2013. godine, na kojoj su predstavljali Crnu Goru. 


Muziku će pre koncerta puštati Nenad Jeftić (Shonsi Ras) , producent, DJ i MC iz Beograda koji živi i radi u Amsterdamu. Muzika koju radi odiše kombinacijom različitih muzičkih stilova, a najzastupljeniji su trip-hop i rap. Kao producent i bitmejker sarađivao je sa mnogim domaćim i inostranim imenima, a neka od njih su Shef Sale BS, Shkabo BS, Hornsman Coyote, Jahykah, Babylon War.

Ulaznice za ovaj nastup možete rezervisati slanjem poruke u inbox na Facebook stranici Dorćol Platz ili kupiti od 17. februara u Dorćol Platzu, Dobračina 59b po ceni od 600 dinara.


VODIMO VAS NA WHO SEE!

Urban Bug u saradnji sa Dorćol Platzom odlučio je da obraduje fanove ovog benda. Dvoje najbržih koji nam na mejl redakcija@urbanbug.net pošalju ime i prezime dobiće ulaznice za nastup Who See. 

 


Dorćol Platz je multifunkcionalni prostor u Beogradu, u Dobračinoj 59b. Nalazi se u prostoru restauiranog hangara starog preduzeća „Minel-transport“, zajedno sa dvorištem zahvata površinu oko 1600 kvm. Obnovljen je sa osnovnim ciljem da zadrži industrijsko nasleđe Donjeg Dorćola i udahne mu novi život otvorenom kapijom za kreativne ljude.
Kroz organizaciju izložbi, umetničkih radionica, pozorišnih predstava, koncerata, žurki domaćih i inostranih DJ-eva i neformalnih druženja, Dorćol Platz nastoji da prezentuje, prati i utiče na tok inovativne kreativne produkcije, ali i da postavlja pitanja i daje odgovore na aktuelni diskurs u umetnosti i kulturi, društvu i javnom životu.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :