White City Soul presents Mr. Leenknecht @ Klub Šećer

Datum objave:08.02.2018

Pročitano:1126 puta

Datum održavanja: 09.02.2018

U petak 09.02. organizacija White City Soul hostuje jednog od najboljih Belgijskih DJeva eklektične muzike. Žurka će se održati u klubu Šećer.
 

Sa jedne strane, poznat je kao DJ koji pušta zaista raznoliku melanholičnu muziku sa svih podneblja i dekada - od elektronske do organske i svega između. Od beats-a do brazilske bosse, hip-hop-a do house-a, u svojoj torbi krije pravu raznolikost, koja nikada nije mainstream.

 

 

U svojoj zemlji pušta muziku i organizuje Chunks of Funk eventove, a pored toga puštao je i u Parizu, Varšavi, Šefildu, Amsterdamu, Ibici, Bolonji, Lucernu, Ženevi i mnogim drugim gradovima. Puštao je zajedno sa Dam-Funk, Mak Graef, Kutmah, Lefto i imao je čast da pušta nekoliko puta na 'World wide' festivalu Gilles Peterson. Prošle godine učestvovao je na Southern Soul Festival u Crnoj Gori. Takođe je domaćin nedeljne radio emisije koja se emituje u četiri različite zemlje: Bruž (Brisel, Belgija), Reform Radio (Mančester, Velika Britanija), Neringa FM (Vilnius, Litvanija) i Ness Radio (Marakeš, Maroko) takođe pravi i miksove i gostujuće radio emisije za Red Light Radio (Amsterdam), Laid Back Radio (LDBK, Brisel), Le Mellotron (Pariz), Shourai Sessions (Amsterdam). 2016. Godine je dobio Online radio nagradu (Online Radio Award) za najbolji Online muzički šou (Best Online Music Show) u kategoriji Eklektik, a njegov profil na Mixcloud-u broji 19.000 pratilaca. Član je live benda Liza Akaa (gramofoni /sampling) (vvv.lizaku.com - Sonar Kollektiv).

Event:
https://www.facebook.com/events/361136231028463??ti=ia


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :