Whisky Fair: Prvi beogradski sajam viskija za vikend

Datum objave:14.11.2016

Pročitano:5343 puta

Datum održavanja: 19.11.2016 - 14.11.2016

By:Barbara Garčević

Lokacija: Mikser House

Beograd je od ove godine bogatiji za još jedan sajam, kome će se obradovati brojni hedonisti a posebno ljubitelji viskija. Prvi SAJAM VISKIJA u Beogradu održaće se 19. i 20. novembra u Mikser House-u.

 

Whisky Fair

Zamišljen kao događaj koji će u toku dva dana trajanja imati izuzetno bogat program. Whisky Fair će predstaviti brojne vrste ovog popularnog pića, zemlje u kojima se najčešće proizvodi, ljude koji ga najbolje poznaju, te će pored neizbežnog zabavnog dela ovaj sajam imati edukativni karakter, kroz upoznavanje publike sa svojevrsnom kulturom ovog čuvenog alkoholnog pića. Whisky Fair je jedinstvena prilika da pored degustacije preko 50 različitih vrsta viskija, posetioci čuju i neke zanimljivosti na temu ovog pića, probaju hranu koja u sebi sadrži viski, kao i tradicionalna jela zemalja iz kojih nam dolazi viski.

U duhu tradicije koju vezujemo za viski, organizator se pobrinuo da posetiocima tokom trajanja sajma osmisli posebnu scenografiju koja će podsećati na čuveno doba prohibicije, gde će publici biti udobno, ali pre svega zabavno. Svaki posetilac uz kartu dobija konzumaciju i poklon iznenađenja, a imaće priliku i da učestvuje u brojnim zabavnim aktivnostima: bilijar, berbernica, black jack ili polaroid.

 

Whisky Fair: Vrste viskija

Činjenica da postoji toliko različitih vrsta ovog pića, zemalja koje se ponose njegovom proizvodnjom, poznatih ljudi iz svetskog šou biznisa koji se vezuju za određene brendove i podatak da je organizator dobro pripremio svaki segment ovog sajma, obećavaju nesvakidašnji vikend u Beogradu.

Još jedan razlog da posetite Whisky Fair jeste i humanitarni karakter ovog sajma – deo novac od prodaje žetona za bilijar i black jack doniraće se Miksalištu.

 

PROGRAM:

subota 19.11.2016.

12:00 Welcome to Whiskey Republic Viski sajam
15:00 Hrana na viski način i poneki začin 
17:00 Predavanje: Whiskey kroz istoriju 
18:00 Predavanje: Zašto Single Malt 
19:00 Black Jack turnir organised 
20h - 02h SHOW TIME
Whiskey cocktail party
Girl Panic

 

nedelja, 20.11. 2016

12:00 Irish coffee & shortbread
13:00 Whiskey kviz
14:00 Kad skuvaju Škot , Irac i Amerikanac...
15:00 Predavanje: Geografska mapa viskija
16:00 Zatvoreno predavanje i degustacija: Bourbon i Tennessee
17:00 Zatvoreno predavanje i radionica: Whiskey kokteli

 

Svaki posetilac uz kartu dobija konzumaciju i poklon iznenađenja, a imaće priliku i da učestvuje u brojnim zabavnim aktivnostima .


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :