Whisky Fair Beograd - Fešta za hedoniste

Datum objave:20.11.2018

Pročitano:1968 puta

Datum održavanja: 24.11.2018 - 25.11.2018

U SubBeernom centru, Cetinjska 15, Beograd, 24. i 25. novembra održaće se treći Viski sajam.

Bogati program sajma nudi degustaciju više od 100 vrsta viskija koje će se naći na jednom mestu, a svi posetioci biće u mogućnosti da se bolje upoznaju sa kulturom i istorijom pića koje je definisalo vekove.

 Duga tradicija, poreklo i duh ovog napitka organizatora je inspirisala da posetiocima ponudi bogati program tokom kojeg će kroz zabavu približiti deo viski kulture. Pored neizbežne degustacije, posetioce Whisky Faira očekuju brojne radionice i predavanja, koja će održati eminentni poznavaoci viskija, zatim tu je i zabavu u vidu raznovrsnih aktivacija kao što su Blakjack i bilijar, a kao i prošle godine sve bradonje očekuje i berbernica. Na sajmu svi posetioci imaće mogućnost da postanu vlasnici i originalnih majica brenda DechkoTzar, srpskog dizajnerskog dvojca Braća Burazeri, koji na kreativan način vezuju Whisky fair i Beograd. Za muzički program i dobru atmosferu biće zaduženi Duo Gitarinet i DJ Ognjen Krstić.

Kako je Whisky Fair Beograd veoma posvećen promovisanju odgovorne konzumacije alkohola i obeshrabrivanju prekomerne konzumacije svih proizvoda na samom sajmu, deo prihoda od ulaznica i aktivacija doniraće se za podršku aktivnostima promovisanja odgovorne konzumacije alkohola.

 

Foto: Aleksandar Dmitrović

Cena ulaznice za jedan dan sajma je ista kao i prethodnih godina – 350 dinara, a radno vreme je u subotu, 24. 11. od 12 do 02h, u nedelju 25.11. od 12 do 20h.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :