Barutana klub Beograd

Whisky Fair 25. i 26. novembra u Dorćol Platzu

Datum objave:20.11.2017

Pročitano:2195 puta

Datum održavanja: 25.11.2017 - 26.11.2017

Lokacija: Beograd

Whisky Fair najavljuje svoje drugo izdanje i to 25 i 26. novrmbra 2017. u Dorćol Platzu.


Svi ljubitelji viskija, kao i ostali hedonisti, i ove jeseni će, po drugi put u Beogradu, imati priliku da uživaju na još jednom Viski sajmu. Bogati program sajma nudi degustaciju preko 60 vrsta viskija, koje će se naći na jednom mestu, a svi posetioci biće u mogućnosti da se bolje upoznaju sa istorijom i kulturom ovog vrsnog napitka.

 

Whisky Fair 2017


Kao i prošle godine, eminentni poznavaoci (profesionalci) kroz predavanja i radionice sve zainteresovane bliže će upoznati sa istorijom, razlikama među vrstama viskija i objasniti kako da iskoristimo maksimum iz svake čaše viskija.
Sajam viskija je ove godine smešten u urbanoj zoni donjeg Dorćola, te svi koji požele da budu deo ove priče mogu da pronađu svoj kutak zabave. Centralni događaj će se dešavati tokom vikenda – 25 i 26. novembra u Dorćol Platz-u, a radionice i predavanja će biti održane u lokalima u dobro poznatoj zoni zabave Dobračine ulice.

 

Whisky Fair 2017


Duga tradicija, poreklo i duh ovog napitka organizatora je inspirisala da posetiocima ponudi bogati program tokom koga će kroz zabavu približiti deo viski kulture. Svaki posetilac će moći zajedno sa organizatorom da učestvuje u humanitarnom doprinosu kroz kupovinu Whisky Fair čaša, koje su postale zaštitni znak ovog uzbudljivog sajma.


Sve ovo je samo uvod u nezaboravan provod novembarskog vikenda u Beogradu!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :