WetYourSelf! slavi 10. rođendan u klubu fabric

Datum objave:09.01.2017

Pročitano:3151 puta

Lokacija: fabric, London

Londonski party brend WetYourSelf! proslaviće deset godina postojanja 5. februara, žurkom u klubu fabric, koji je pred kraj 2016. godine povratio svoju dozvolu za rad. 

 

WetYourSelf! @ fabric

 

Bila je 2007. godina kada je WetYourSelf! ekipa napravila svoju prvu nedeljnu žurku, danas 500 žurki kasnije, sa rezidenturom u jednom od najpopularnijih londonskih (a i svetskih) klubova, i dalje rade punom parom. Od momenta kada se pojavio WYS! ponudio je alternative londosnkim klaberima, stavljajući akcenat na underground DJ-eve, koji nastupaju uz rezidente Jacoba Husleya i Petera Pixzela.

 

Na rođendanskoj žurci u klubu fabric, Jacobu i Peteru će se pridružiti predstavnici rumunske minimal scene Barac i Cristi Cons. Kao jedan od najcenjenijih rumunskih DJ-eva, Barac ima dugogodišnji staž na minimal house sceni, a ovoga puta pridružiće mu se i Cristi Cons koji je priklonjen eksperimentalnom zvuku, kakav možete čuti na njegovoj etiketi Amphia. 

WetYourSelf! je lansiran u londonskom klubu Aquarium 2007. godine, a pre nego što su postali rezidenti kluba fabric, ali su svoj party stil odneli i u Space Ibica, D-Edge i Culture Box. Pixzel i Husley su takođe pokrenuli WYS! Recordings etiketu na kojoj su se našli Marc Houle, Chris Liebing, Minilogue i mnogi drugi.

S obzirom da je fabric dobio svoju dozvolu ponovo na kraju 2016. godine, WetYourSelf! će se u ovoj 2017. godini vratiti svojim redovnim rezidenturama nedeljom.

 

5. JANUAR
ROOM ONE:
Mauro Fernandes B2B Ivan Mestivan, Peter Pixzel, Jacob Husley

22. JANUAR
ROOM ONE:
Lamine, Chak Besh, Peter Pixzel, Jacob Husley

29. JANUAR
ROOM ONE:
Kenneth Christiansen, Jacob Husley, Peter Pixzel

05. FEBRUAR
WETYOURSELF! 10TH BIRTHDAY...
ROOM ONE:
Barac, Cristi Cons, Peter Pixzel, Jacob Husley

12. FEBRUAR
ROOM ONE:
ARUPA MUSIC SHOWCASE...
Carlos Ryan, Joseph Williams, Peter Pixzel, Jacob Husley

19. FEBRUAR
ROOM ONE:
Raphael Carrau, Luca Rosa, Peter Pixzel, Jacob Husley

26. FEBRUAR
ROOM ONE:
Andre Buljat, Lamine, Peter Pixzel, Jacob Husley

 

Više informacija na www.fabriclondon.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :