Wet Dreams pretvara Strelište u diskoteku na otvorenom

Datum objave:18.08.2016

Pročitano:4941 puta

Datum održavanja: 27.08.2016

Lokacija: Novi Sad

Wet Dreams nastavlja seriju open air žurki i ovoga puta su za lokaciju izabrali gradsko Strelište u Novom Sadu koje će u subotu 27. avgusta pretvoriti u diskoteku na otvorenom. Pored domaćina Fakira, Zeca i Dachonyja za Wet Dreams pultom naći će se i Dark Angel, ILona Maras i Kent Explain.

 

Wet Dreams Open Air na Strelištu

Dark Angel ima iskustvo sa mnogobrojnih nastupa od Vojvodine do Crne Gore, ali najveći utisak su joj ostavila dva nastupa na Exitu - prvi 2007. godine, na stejdžu Elektrana, i drugi godinu dana kasnije, na stejdžu Happy Novi Sad, gde je nastupila sa kolegom ArhiteKom, kao di-džej podrška Anji Schneider i Martinu Czubali. Di-džej set gradi fuzijom minimal zvukova protkanih istočnjačkim melodijama, a inspirisana atmosferom i ponesena retro raspoloženjem, dozvoliće vam da u tim setovima nekada primetite posledice jakog uticaja synth-popa osamdesetih, na njen urbani, balkanski, "Dead Trash SuperStar" di-džej stil, što je pseudonim za njeno drugačije raspoloženje, izazvano fleš-bekom iz muzičke prošlosti, potpomognuto ovacijama zadovoljnih slušalaca. 2009. godine je bila prva dama koja je otvorila Dance Arenu na Exit festivalu, na kojem je dugo godina radila u bek-stejdžu kao najbliži čovek svetskih di-džej zvezda.

 

 

Od ranih dana u rodnoj Crnoj Gori i Rusiji, ILona Maras je uronila u uzbudljiv svet plesa i muzike. Dok je studirala u Grčkoj upoznala je razne pravce elektronske muzike i to je odvelo u Dubai gde je i ostala prateći svoje snove rada u industriji klabinga. Ubrzo nakon dolaska u UAE, bila je predstavljena muzičkoj sceni u Dubaiju i odatle sve za nju i počinje. Međutim, seli se u Švajcarsku 2010 i tada započinje ljubavnu aferu sa elektronskom muzikom i di-džejingom koja i dalje traje. Švajcarska scena je prihvatila vrlo brzo i dobila je poziv da nastupi na Zurich Street Parade u 2011, 2012, 2013, 2015 i 2016. Ne želeći da ostane predugo na jednom mestu i potrebe za izazovima, ILona je konačno napravila potez i vratila se u Dubai 2012. godine i put je dovodi direktno na dance scenu, a ubrzo potom izdala je ''Invitation" za lokalnu izdavačku kuću koju i Sony podržava Bootleg Social Records i to joj je donelo mnogo rezidentura i gostovanja u ''gradu peska''.

 

 

Top rezidentura joj je bila svakako na Café del Mar Dubai i veče sa odličnim feedbackom - Back2Basics. Proputovala je mnogo uz svoju muziku od Švajcarske, Hrvatske, Španije, Rusije do naravno Dubaija, tako da možemo reći da ILona Maras zna svoj put oko sveta. Ona je upravo potpisala ugovor sa nemačkom mega izdavačkom kućom Get Physical Music. Njena pesma "Existe" uvrštena je na cenjenoj kompilaciji "Full Body Work Out" volume 18 koji je smixao Kevin Yost. Budući da je potpisala ugovor sa takvim uticajnim labelom, a da je vrlo mlada, možemo reći da joj je uspeh zagarantovan!

 Kent Explain
je beogradski di-džej i producent koji ima 17 godina iskustva pod prstima. Svoje di-džej setove pokušava da radi što je više moguće uživo. Njegov poslednji studijski rad je izdat za čuvenu Patent Skillz etiketu. Izdavao je muziku i pod drugim pseudonimima gde se nekoliko puta nasao među najpopularnijih 100 izdanja Beatporta. Jedan je od autora serijala žurki Samo Tvrdo, Rave Saver, HOTPOT.

 

O popularnosti Wet Dreams žurki smo već pisali, ako ste propustili, pročitajte ovde.


Karte za ovu žurku mogu se kupiti na svim GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 400 dinara do 20. avgusta, a nakon toga koštaće 500 dinara. 

 

Gde i kad su najbolje žurke? Pogledaj u našem kalendaru noćnih dešavanja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :