WENT: Promocija EP-a Aleternative Endings

Datum objave:27.11.2014

Pročitano:3869 puta

Datum održavanja: 29.11.2014

Lokacija: KC Grad, Beograd

Beogradski bend Went ce u novembru predstaviti svoj treci EP pod nazivom "Alternative Endings". Tim povodom 29. novembra odrzava se i koncert i promocija izdanja u Kulturnom centru Grad.

 


Nakon nedavno objavljenog singla "Short-term memory" i prateceg spota, na red je dosla i promocija konacnog izdanja pod okriljem izdavacke kuce Floorcollapsing. EP sadrzi 5 pesama, a celo izdanje snimljeno je u studiju 3x2 u Pancevu. Stefan Gacesa potpisuje mix, dok je za produkciju bio zaduzen Dusan Filimonovic.

 

Na promociji u KC Gradu Went ce u punoj postavi predstaviti u celosti "Alternative endings" uzivo, a publika ce imati priliku da cuje i neke od pesama sa prethodnog "Wasteland" EP-a, kao i neke iz najnovijeg bendovog repretoara.

 

Went je nastao 2005. godine, i u svojoj muzici polazeci od tradicije americkog folka mesaju uticaje alternativnih zanrova sa estetikom akusticnog zvuka. Clanovi benda su Dusan Filimonovic (gitara,vokal), Stefan Pejatovic (bubanj), Ivana Miljkovic (gitara, perkusije, orgulje), Goran Strbo (gitara, perkusije, synth), Sara Tomic (bas), uz duvacku sekciju koju cine Marina Milosevic (truba) i Tomislav Marjanovic (eufonijum).

 

Karte za koncert moci ce da se kupe u na vratima KC Grada po ceni od 300 dinara, DJ podrska ce biti “DJ Truch” sa almost pop zvukom, a ceo dogadjaj pocinje u osam sati.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :