#WELOVESOUND: Zagreb dobija novi festival elektronske muzike

Datum objave:06.04.2017

Pročitano:3736 puta

Datum održavanja: 02.06.2017 - 06.04.2017

Lokacija: Zagreb

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od najcenjenijih svetskih muzičkih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 2. i 3. juna u Zagrebu. 

 

#WELOVESOUND festival - Zagreb 2017
U dva festivalska dana očekuju vas gostovanja vodećih svetskih zvezda elektronske muzike. Veliki open air događaj održaće se na prostoru sportskog centra ŠRC Mladost na Savi, a pratiće ga partiji u vodećim zagrebačkim klubovima Johann Franck, Opera, Boogaloo i The Best Venue Hall. 

 

Chris Liebing na Sonus festivalu

Chris Liebing


Na prvom izdanju #WELOVESOUND presents Zagreb Takeover Weekend festivala, među prvim potvrđenim izvođačima su DJ zvezde Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing, tINI te hrvatski DJ-evi Marina Karamarko, Felver, Jogarde. Upravo su navedeni DJ-evi sinonim za vrhunske partije koje prati posebna produkcija i zvuk. Njihovi nastupi širom sveta rasprodani su, a obožavaju ih i brojni fanovi širom sveta.

 

Loco Dice na Sonus festivalu

Festival koji muzikom širi dobre vibracije deo prihoda od prodanih ulaznica, koje će uskoro biti dostupne u sastavu Entrio.hr online prodavnice, darovaće fondaciji Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svet, pomaže mladima da stiču praktična znanja i dobe uvid svet gospodarstva.

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici i na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :