Weekend @ Bigz - Ljudske potrebe, Fluat, Sound of Illusion, Baobab i KRŠ 20 & 21. januar

Datum objave:20.01.2012

Pročitano:3341 puta

Manekeni Bigza okupili su pet domaćih bendova koji će ovog vikenda nastupiti na šestom spratu bivše štamparije. Ulaz na sve događaje je besplatan, zgrada je živa, vidimo se u Bigzu!
 
Petak 20. januar:
 
U zmajevom gnezdu: promocija novog albuma subotičkog sastava Ljudske potrebe, nedavno objavljenog za onlajn etiketu Manekena Bigza NEETIKETA (besplatno preuzimanje http://www.manekenibigza.org/?p=2355), kao i svirka njihovih saboraca iz istog grada, benda Fluat.
 
U BIGZ Sceni: koncert beogradskog sastava Sound of Illusion, poznatom po poigravanju sa žanrovima kao što su experimental, ambient, breakcore, dubstep, funk, rock, idm, trip-hop i elektronika.
 
Subota 21. januar:
 
U zmajevom gnezdu: promocija novog albuma rok sastava Baobab iz Arilja koji ubira pozitivne kritike širom regiona, takođe objavljenog od strane Manekena Bigza (besplatno preuzimanje http://www.manekenibigza.org/?p=2279).
 
U BIGZ Sceni: koncert beogradskog benda KRŠ u okviru promocije drugog albuma objavljenog na sajtu medijske kuće MTV (besplatno preuzimanje http://www.mtv.rs/downloads/mtv-download-krs-prekrsaj?sid=qmhha9gj25shhpq6o0du10mg72).

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :