Web video serijal: Burn Studios rezidentura na Ibici!

Datum objave:11.10.2012

Pročitano:4246 puta

By:Gorana Romčević

Burn Studios je organizovao internacionalno takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici, u kom su učestvovali neafirmisani DJ-evi iz zemalja Evrope. Finalisti su imali priliku da upoznaju lidere u industriji elektronske muzike i da učestvuju u treninzima sa nekim od najboljih svetskih DJ-eva, a trojica pobednika su dobili dvomesečnu rezidenturu u klubovima na Ibici! Ovo jedinstveno iskustvo zabeleženo je u obliku video serijala od šest epizoda.
 
U prvoj epizodi, kandidati odlaze na International Music Summit na Ibizi, gde upoznaju DJ legende Carla Coxa i Luciana.


 
U drugoj epizodi predstavljaju svoje trake Jamieju Jonesu i osmišljavaju koncept emisije za radio Ibiza Sonica, koji ocenjuju 2many DJs. Pobednik dobija priliku da odsvira set u trajanju od jednog sata u Café Mambo, koji se uživo emituje na radiju.


 
Treća epizoda donosi upoznavanje sa menadžerima najboljih klubova Ibice - Sankeys, Café Mambo i Privilege, koji odlučuju o njihovo angažmanu.


 
U četvrtoj epizodi doživljavaju iznenada ih posećuje David Guetta koji im odaje tajne svoje produkcije u okviru masterclassa i imaju zadatak da odrede traku koja se najbolje uklapa uz zalazak sunca, a pobednik tog kruga nastupa sa DJ Sashom. U narednom krugu, njihove back2back setove ocenjuje Luciano.


 
U naredne dve epizode biće proglašeni pobednici! Stay tuned!Epizoda 6/7

Epizoda 7/7


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :