We Love Sound: Sonja Monear i Praslea stižu u Zagreb

Datum objave:30.01.2017

Pročitano:4189 puta

Datum održavanja: 18.02.2017 - 19.02.2017

By:Lana Borić

Lokacija: The Best Venue Hall, Zagreb

Nakon vrlo uspešne prve sezone We Love Sound Zagreb evenata koja je uspela vratiti fanove elektronske muzike u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall, organizatori Sonus festivala, partyjem 18. februara otvoritće još jednu.

 

We Love Sound Zagreb 2017

 

Uz posetioce iz celog regiona, Italije, Velike Britanije i Njemačke, koji su dolazili u Zagreb na We Love Sound evente poslušati svoje omiljene izvođače, Zagreb se opet vratio na evropsku party mapu i postao mesto okupljanja ljubitelja kvalitetnog elektronskog zvuka, što i zaslužuje.

 

Sonja Moonear

Sonja Moonear

 

Otvaranje sezone 2017 održaće se 18. februara u Bestu uz gostovanje jedne od najcenjenijih dama na sceni danas. Sonja Moonear iz Švajcarske je saradnjom s najvećim imenima svetske scene poput Luciana, Ricarda Villalobosa, Arpiar ekipom iz Rumunjske i vlastitim produkcijskim radom dokazala kako joj je mesto na samom vrhu. Posetitoci Sonus festivala prethodnih godina moraju priznati da je upravo Sonja i ostatak Villalobosove ekipe zaslužno za neke od najupečatljivijih jutara na zatvaranju Sonus festivala. Bez sumnje će uz rasplesanu publiku koja dolazi na sve We Love Sound evente, takvu atmosferu Sonja ponoviti 18. u Bestu.

 

Praslea

Praslea


Osim Sonje, u Bestu će nastupiti i rumunski DJ i producent, koji je iako mlad već vrlo poznat među ljubiteljima elektronske muzike. Praslea je pridruženi član osnivača rumunskog zvuka - Arpiar ekipe, poznat po solo nastupima ali i Praslesh projektom gde nastupa zajedno s Rareshom.  Uz Sonju i Presleu, 18. februara, nastupit će i domaća podrška Mate Čeko.

 

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mesta. Early bird ulaznice po promotivnoj ceni su trenutno u ponudi i iznose 6 eura.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama:

FB Event

Instagram
Facebook


 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :