Barutana klub Beograd

We Create Our Own Happiness - Subota 2o. Jun Open Air žurka

Datum objave:17.06.2009

Pročitano:4279 puta

By:Nataša Milenković

Svetski dan muzike ili Praznik muzike je jedinstvena manifestacija kojom se širom sveta slavi muzika u svim svojim formama i raznolikostima.
Ideja za ovu manifestaciju nastala je u Francuskoj 1981. godine i od 1982. godine redovno se proslavlja u celoj Francuskoj prvog dana leta.
 
Od 1985. godine manifestacija dobija internacionalni karakter - povodom Evropske godine muzike i ostale evropske zemlje počinju da obeležavaju ovaj praznik.
 


Muzika je oduvek bila, više nego bilo koja druga grana umetnosti, element koji je svojim univerzalnim jezikom povezivao ljude, ne mareći za granice, a istovremeno ističući kulturne specifičnosti i muzičko bogatsvo svakog regiona Evrope i šire.

Naša namera je da, osim podsticanja publike svih generacija na bavljenje muzikom, na ovaj način postanemo deo muzičke Evrope, da se otvorimo ka svetu i ukažemo na muzičko bogatsvo i raznolikost koji postoje u našoj zemlji.
 
Ove godine Svetski Dan Muzike i prvi dan leta proslavljamo 2o. Juna Open Air žurkom u prostoru “Oh Cinema“ na Kalemegdanu. Event počinje u 22h i trajaće do o6h ujutru. Očekuje vas progressive, trance & psy trance zvuk u Dj setovima  beogradskih  Dj-eva. Line Up za ovaj dogadjaj je:
 
-       DJ Stole // XperimenT, Beograd
-       DJ Aki // IntellecT, Beograd
-       DJ Max // XperimenT, Beograd
-       DJ Vlada // IntellecT, Beograd
-       DJ Buca // XperimenT, Beograd
 


Naziv “We Create Our Own Happiness“ predstavlja naš pogled na situaciju u kojoj živimo. Stvoriti svoju sreću i uticati pozitivno na ljude oko sebe, smejati se, radovati se svakom danu. Ovaj događaj treba da posluži kao repetitor dobrih vibracija medju ljudima. Pozivamo Vas da prisustvujete ovom događaju, uživate u muzici sa nama i zajedničkim prijateljima.
 
Karte će se prodavati na blagajni na ulazu Kalemegdanske terase.
 
info line: 062 423 423
site: www.xperiment.info
label site: http://www.ultragrooverec.com
my space: http://www.myspace.com/xlagoom
http://www.myspace.com/ultragrooverecords

facebook:
profile: Klub Xlagoom
page: Club/Caffe XlagooM
group: Xperiment
 
 
Sledeći događaji:
-       o4.o7.2oo9. @ Oh Cinema // XperimenT 13 Bday Party
-       o7.o8.2oo9. @ Oh Cinema // DJ Joti Sidhu
 
 
      Svakog utorka u Klubu “Strip Trip“, Svetozara Markovića 39 ( Cvetni Trg ) očekuje vas Dj Stole sa svojim progressive setom. Pored muzike, u ovom klubu možete svakodnevno uživati u velikoj biblioteci stripova (starih i novih) koje možete čitati, kao i HotSpot-u i besplatnom internetu na svojim ili kompjuterima koji se nalaze u klubu uz veliki izbor kafa i pića. www.striptrip.org
 
      o4.o7.2oo9. XperimenT organizacija proslavlja svoj 13-i rođendan. Svake godine, prva subota u Julu je rezervisana za dobar provod uz Dj’eve iz naše organizacije. Ove godine sa vama će biti Buca, Max i Stole na Kalemegdanskoj Terasi – Oh Cinema. Više informacija u narednom periodu možete potražiti na www.xperiment.info.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :