We Are The Hype - techno petak na Mehanizmu

Datum objave:20.06.2017

Pročitano:4279 puta

Datum održavanja: 23.06.2017

Lokacija: Mehanizam

Nakon uspešne premijerne We Are The Hype žurke na kojoj su gostovali Marko Nastić i Marko Milosavljević, u petak 23. juna na Mehanizmu će biti održana druga po redu žurka ovog serijala koja takođe dovodi majstore svog zanata kada je elektronska muzika u pitanu. Nastupaju Boža Podunavac, Mita Concrete, Mihajlo i Alexandar Ivković.

 

We Are The Hype

 

DJ Boža Podunavac, započeo je svoju karijeru davne 1986. godine. Radio je u većini tadašnjih diskoteka: Klub 54, Mašinac, Nana, Luv, Zoo... U okviru projekta "Kozmik" zajedno za Gordanom Paunovićem i Vladom Janjićem, učestvovao je organizaciji nastupa velikog broja inostranih Dj-eva. Čovek koji iza sebe ima minimum 2000 žurki i preko 30 godina uvek ima posebnu techno priču. 

 

Mita Concrete se zainteresovao za elektronsku muzuku još davne 1995. godine, a 2003. je osnovao CONCRETE DJz, kao jednu od prvih beogradskih techno organizacija. Osnovao je i Armatura Records, koji predstavlja njegovu viziju techno muzike, a od 2008. godine radi kao host Beton radio emisije, gde je ugostio mnoge umetnike širom Evrope i sveta. 


Alexandar Ivkovic je profesionalnu karijeru kao DJ započeo 2002. godine, a 2004. se pridružio renomiranoj techno organizaciji “Tehnika 8x8”. Radeći na svojim veštinama i produkciji, postaje deo velikih muzičkih festivala i žurki, radeći rame uz rame sa imenima svetske, elektronske, muzičke scene. U poslednjih nekoliko godina, njegov fokus postaje produkcija i kao rezultat toga nastaju izdanja za Loco Diceov label Desolat Music Group, Bitten Records, Serkal, Sanity i drugi. Sva izdanja su podržali LOCO DICE, Carl Cox, UMEK, Richie Hawtin, Matthias Tanzmann, Guti, Anja Schneider... 

 

Mihajlo se od početka karijere odlučio se za tehno. Uvek u andergraund vodama, prateći svoj muzički ukus, stvorio je vernu publiku širom Balkana. „Akademija”, „Energija”, „Plastic”, „The Bassement”, „Soul”, „Aquarius”, „DFK”, „TvrdjaFest” i „EXIT” festival samo su neka od mesta na kojima je nastupao. Glad ka deljenju muzike dovela ga je do gigova u najpopularnijim tehno klubovima Evrope – frankfurtskog „U60311”, londonskog „Ministry of Sound”, kao i do mnogih klubova u Italiji, Mađarskoj, Austriji, Španiji, Velikoj Britaniji i SAD-u. Protekle 2 godine redovno je bukiran za „Milano Street Parade”, kao i za žurke tokom „Sonar” nedelje u Barseloni. Voli duge setove, a njegov stil je mračan, minimalističan i ponekad sirov, prepoznatljiv po skoro nevidljivoj razlici između lajva i DJ seta.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :