We Are The Hype presents Techno Marathon

Datum objave:07.10.2017

Pročitano:3043 puta

Datum održavanja: 13.10.2017

Lokacija: Klub Mehanizam, Beograd

''We Are The Hype'' nastoji da oživi clubbing scenu u Beogradu. Nakon nekoliko uspešnih događaja ponovo organizuje, možemo slobodno reći, pravo muzičko putovanje, jer će ovog puta lajnap biti sastavljen od ljudi koji su osnovali elektronsku scenu u Srbiji i aktuelnih beogradskih umetnika. U petak, 13. oktobra u klubu Mehanizam nastupiće : Mark Wee, Tehnika 8x8 (Marko Mirković, Vlada Kukura i Alexandar Ivković), Mihajlo i Mudrost u specijalnom b2b setu.

 

We Are The Hype

Mark Wee je na sceni još od davne 1992. godine i jedan je od pokretača domaćeg techno zvuka i rezident DJ, sada već epskih beogradskih klubova: Industrija, Akademija, Mondo, Plastic. Autor je legendarne radijske emisije Generator. Nastupao je sa gotovo svim autoritetima globalne techno scene, među kojima su Laurent Garnier, Chris Liebing, Petar Dundov, Frank Lorber, Misjah, Richie Hawtin, Speedy J, Monika Kruse, Laidback Luke, Ingo Boss, Thomas P. Hechmann.

Tehnika 8x8 je kolektiv iz Beograda koja je postala poznata po organizovanju partija, na kojim je beogradska publika imala priliku da prvi put prisustvuje performansu velikih techno umetnika kao što su Adam Beyer, Marco Bailey, Mistress Barbara, Thomas Krome i Henrik B. Osnivači kolektiva Tehnika 8x8 su bili lokalni klinci koji su odrastali u veoma teškim i dosadnim okolnostima tokom 90-tih godina i rata u zemlji. U septembru mesecu su se okupili i prvi put nakon 10 godina zajedno nastupili na ovogodišnjem Belgrade Techno Festivalu. Ko nije bio u prilici da ih sluša tamo, ima drugu šansu, momci su najavili poseban set.

Mihajlo b2b Mudrost


Mihajlo je precizno definisao sopstveni muzički stil od samog početka svoje karijere, i možemo ga opisati u jednoj rečenici: Tehno u svim oblicima i formama. Osnivač je poznate organizacije HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. koja se bavi planiranjem i realizacijom techno žurki. Vrlo brzo je naišao na odobravanje publike u celom regionu, i počeo je da nastupa u najpopularnijim klubovima i festivalima, a žudnja za konstantnim napretkom naterala ga je da sa lokalne pređje na svetsku scenu. Nastupao je u najpoznatijim techno klubovima u Evropi: U60311, Frankfurt Official, Ministry of Sound, kao i u mnogim underground mestima u Italiji, Mađarskoj, Austriji, Švajcarskoj, Španiji, Engleskoj i čak u SAD-u.


Mudrost (aka Mita Concrete) već 15 godina brani mlade od ljubavi propagiranjem vertikalnog puta kroz plesački trans.Takođe neguje svoju izdavačku kuću Armatura Records, i producira muziku za Wunderblock etiketu. Jedan je od osnivača Concrete Djz, podržavao je nastupe mnogih priznatih svetskih producenata u Srbiji i šire i tokom godina učestvovao je u kreiranju događaja, projekata i mnogobrojnih organizacija, bivajući time integralni deo Beogradske Techno scene.
Mihajlo i Mudrost su za ovu priliku pripremili specijalan hibridni set koji uključuje digitalno- hardverski pristup, oni će u svom performansu koristiti drum mašine, razne efekte i druge eksterne procesore.

Sve informacije o žurci na sledećem linku:
https://www.facebook.com/events/339697013158919/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :