Warm up u Poletu: Promocija Festivala uličnih svirača prvi put u Beogradu!

Datum objave:15.08.2017

Pročitano:2758 puta

Prvi put u Beogradu, Festival uličnih svirača, jedan od najvećih besplatnih regionalnih festivala ulične umetnosti, biće predstavljen u Klubu Galeriji Polet, 17. avgusta od 20 h.

 

Festival Uličnih svirača Polet

Festival uličnih svirača biće održan od 1. do 3. septembra, a jedan je od vodećih besplatnih festivala u regionu. Festival svake godine poseti više od 45 hiljada ljudi iz Srbije i regiona, a specifičan je po svom programu koji je pogodan za sve starosne grupe.

Ove godine Festival uličnih svirača je proširio svoj program na Gradić fest, čiji je deo i već dobro poznati filmski festival Cinema City, kao i mnogobrojni drugi partneri. Festival će biti održan u rustičnom delu Petrovaradina, u podnožju Petrovaradinske tvrđave i time želi da ukaže na bitnost čuvanja kulturne i istorijske baštine ove zemlje.

Festival će tokom tri dana predstaviti domaću i svetsku alternativnu kulturnu scenu kroz različite performanse, koncerte, predstave, filmske projekcije i izložbe.

 

Festival Uličnih svirača Polet

Nadja je indie / art rock / singer-songwriter projekat iza koga stoji Nađa Vračarić iz Novog Sada. Muziku stvara pod uticajem St. Vincent, Arcade Fire, The Beatles, a od 2013. godine kada je stupila na scenu imala je preko 30 nastupa među kojima je i nastup na Exit Festivalu 2016. godine. Nađin muzički put je skroz "školski": upisala je muzičku školu sa osam godina, svirala klavir, par godina kasnije počela je da svira gitaru, a u svom prvom bendu bila je do prvog razreda srednje škole. Posle toga je počela da piše pesme i ta strast nije je napustila do danas. Prošle godine izdala je svoj debitantski demo EP "Venus in Gemini" koji možete besplatno preuzeti na njenoj bandcamp stranici :
https://vnadja.bandcamp.com/album/venus-in-gemini

Satnica:
Nadja - 20:10-20:50
Film - 21:00 - 21:20
Pop up (Rim Runner) - 21:30-23:00
Unutra ćete imati priliku da vidite izložbu fotografija.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :