Warm UP Belgrade Before Take Off vol.1 at KPTM

Datum objave:01.12.2019

Pročitano:2673 puta

Datum održavanja: 05.12.2019

Lokacija: Beograd

Studio "KPTM je Radio" predstavlja vam Warm Up Belgrade Before Take Off (WBBTO), organizaciju koja prezentuje razne vrste elekstronske muzike i oko sebe okuplja nesvakidasnje ljude, vrhunske tehničare, majstore svog zanata, afirmisane, neafirmisane umetnike. U okviru Feel It! serijala, imate priliku da prisustvujete jednom nesvakidašnjem događaju na čelu, ni manje ni više, sa legendom kao što je Mark Wee!

 

Urban B: 5. decembar WBBTO u KPTM-u. Šta je WBBTO?

WBBTO: WBBTO je organizacija koja se bavi audio i video umetnošću na malo dugačiji način. Okupljamo nesvakidašnje ljude, vrhunske afirmisane i neafirmisane umetnike koji imaju šta da kažu.

 Urban B: Interesantno. Muzicki gledano kako ste zamislili koncept večeri?

WBBTO: Želimo da se za jedno veče provozamo kroz različite muzičke pravce čiji je zajednicki imenilac "klubska andergraund muzika". Da ljudi posle žurke kažu "Gde sam ja to bio". Na primer: Krenemo od House-a ogrnutog u Latino haljetak, potom nas Deep Tribe Orient express preveze do Univerzuma elektronike gde nas čeka Techno Electro master.)))

Urban B: :) :) Da li je to ono šta nas čeka 5. decembra u KPTM-u?

WBBTO: Da, istim redom: Karlo - Alex - Terza - Mark Wee

Urban B: Marko, obzirom da si najduže na sceni, preko 25 godina. Kako se tebi čini ova cela priča?

Marko: Ovo mi deluje kao veoma zanimljiv koncept kojeg dugo nije bilo na sceni, bez jasnih okvira podžanrova moderne plesne muzike. Npr. legendarna Industria je izrasla upravo na ovakvim konceptima DJeva različitih senzibiliteta koji su publici nudili otvorenu sliku bez granica. Možda je baš sada dobro vreme da se prisetimo takvog načina clubbinga.

 Urban B: Aleksa, ti si 20 godina za DJ pultom, jedan od najplodnijih Trance DJ-eva. Da li je ovo neki zaokret u karijeri, otkud?

Aleksa: U suštini i nije, ali sa drugr strane i jeste. Svo vreme pored Psy-Trance-a eksperimentišem sa različitim žanrovime elektronske underground muzike. Sama ideja o pokretanju ove priče je došla iz ljubavi prema muzici, ideja je uvek bila prisutna.
Kada je piča sazrela odlučio sam da je pokrenem i proširim svoj udeo u svetu Elektronske muzike.

 Urban B: Ovo nam lepo zvuči, ostaje da se uverimo u sve to 5. decembra u KPTM-u.
Vidimo se.

WBBTO: Hvala


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :