VRTEŠKA: III Međunarodni festival zanatskog piva!

Datum objave:04.05.2018

Pročitano:2884 puta

Datum održavanja: 11.05.2018 - 12.05.2018

By:Ivana Mandrapa

Lokacija: Dorćol Platz

Ne morate da obiđete svet kako biste probali najraznovrsnija kraft piva. 11. i 12. maja u Dorćol Platzu odrzaće se internacionalni festival zanatskog piva, jedini te vrste u regionu, koji treću godinu zaredom okuplja najbolje svetske male pivare.

 

VRTEŠKA: III Međunarodni festival zanatskog piva!

 

Najcenjenije pivare od Rusije, Estonije, Švedske, Norveške, Danske, Holandije, Belgije, Velike Britanije, Španije, Grčke do Novog Zelanda spremile su  uzbudljivu vožnju vrteškom kroz pivske stilove i upoznavanje sa pivskim majstorima koje će pomeriti granice doživljaja piva.

 

Mnogobrojne inostrane pivare koje svoje iskustvo nadograđuju već decenijama, a ekskluzivno, treći put u Srbiji, svojom maštom, uz podršku domaćih pivara, zavrteće sva čula. Pored najraznovrsnijih ukusa zanatskih piva u sklopu festivala će se naći i škola piva, stručni proizvođači će vam se naći pri ruci i objasniti vam zašto vam se neki ukus dopao više. 

 

Festival je postao tradicionalna manifestacije i sva je prilika da će vremenom da raste i okuplja sve veći broj  učesnika. Ne propustite događaj koji Beograd čini svetskom metropolom piva.

 

Samo Pivo bar & Kabinet pivara 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :