Vrooom uživo u Elektropioniru 25. novembra

Datum objave:24.11.2022

Pročitano:171 puta

Datum održavanja: 25.11.2022

Lokacija: Beograd

Posle više od 150 nastupa u 13 država, uz 37 festivalskih nagrada u muzičkim predstavama „Dogvil" i „Jami distrikt" u kojima uživo izvodi svoju muziku, grupa Vrooom ponovo svira i van pozorišta - slušaćemo ih 25. novembra u Anti Shop Elektropioniru!

 Vrooom je muzička grupa iz Beograda. Od 1999. do 2011. godine objavili su pet albuma. Singlovi sa ovih izdanja našli su se u samom vrhu svih značajnih muzičkih top lista u Srbiji, a grupa je održala nekoliko stotina nastupa u Evropi svirajući u različitim koncertnim prostorima - od underground klubova do velikih koncertnih sala, kao i muzičkih, multimedijalnih i pozorišnih festivala.

Članovi grupe Vrooom komponovali su muziku za preko 60 pozorišnih predstava, svirajući u nekima od njih uživo, kao i za brojne performanse, evente, izložbe, dokumentarne i igrane filmove. Neki od ovih muzičko-scenskih projekata bili su najuspešniji u Srbiji, kako u pogledu broja gledalaca tako i u pogledu dodeljenih umetničkih nagrada.

Dobitnici su brojnih priznanja, između ostalih: „Sterijina nagrada za najbolju originalnu scensku muziku" 2013. godine, nagrada „Davorin Popović" za najbolji vokal na albumu i „Izvođač godine TV Metropolis" 2006.godine...

Grupa Vrooom obradovaće uskoro svoje fanove i novom muzikom. Bend najavljuje da će 1. decembra, diskografska kuća Multimedia Music objaviti dve nove pesme: "Svima treba ljubav" i "Klik (Outside in)", a u toku naredne godine očekuje se i novi album.

Cena ulaznice za koncert u Elektropioniru je 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :