VREME JE: Prvi zvaničan spot benda NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU

Datum objave:16.04.2015

Pročitano:3865 puta

VREME JE: Prvi zvaničan spot benda NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU

 

Posle izlaska albuma „Vreme je“ za izdavačku kuću „NOCTURNE Media“ i više nego uspešnog promotivnog koncerta u novosadskom klubu „Quarter“ bend NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU izbacio je prvi u nizu spotova sa albuma „Vreme je“.  Spot za pesmu „Vreme je“ sa istoimenog albuma sniman je u saradnji sa „Aldenira Photography“ koju čine dvoje mladih umetnika koji se bave fotografijom već duži niz godina.Album „Vreme je“ od sad je dostupan i za besplatno skidanje a možete ga preuzeti na sledećem linku:
http://nocturnemagazine.net/download/89/neprijatelj-prelazi-zeku-vreme-je 

 

Album je dostupan i na Deezer, Spotify, iTunes i Amazon servisima, kao i na zvaničnom Youtube kanalu bend: 

 

NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU, bend koji čine ljudi iz različitih žanrovskih krugova sa novosadske scene donosi osveženje sa albumom „Vreme je“. Sniman je u studiju „Positive Family“ u Decembru 2014. i Januaru 2015. pod budnim uhom producenta Aleksandra Saleta Bojanića.


Bend svoju muziku opisuju kao autentičan stil aranžmana sa beskompromisnim tekstovima propraćeni brzim ritmovima koju upotpunjuje dinamika bas linije. Ukratko, slušaoca ne ostavlja ravnodušnim.

 

Posebno izdvajaju to što je muzika koju prave nije samo za uži krug ljudi, ljubitelje gitarskog zvuka, već se svako ko je pažljivo posluša vrlo brzo veže i pronadje u priči a da pravi doživljaj upotpunjuju na nastupima.

 

http://www.facebook.com/npz.hq


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :