Vreli vikend na Beer Gardenu: REPETITOR, ANA & THE CHANGES, SANA GARIĆ

Datum objave:08.08.2018

Pročitano:2212 puta

Datum održavanja: 10.08.2018 - 11.08.2018

Lokacija: Beograd

REPETITOR se vraća u Beograd!


U petak, 10. avgusta, na Beer Garden, u letnju baštu SubBeernog centra - na makišku stranu Ade Ciganlije.

 

Repetitor

Foto: Vesna Jovanović

Nakon krcate bašte SKCa početkom juna ove godine, koncerata u Moskvi, Amsterdamu i turneje sa velikim Arcade Fire, Repetitor dolazi pred samo finale sezone na Beer Gardenu da isporuči svirku koja se može opisati sa svega dve reči: EKSPLOZIJA ENERGIJE!

Za nju će biti savršeno pripremljeni, budući da su na konstantnoj turneji već mesecima - što širom regiona, što širom Evrope.

Odmah sutradan, u subotu 11. avgusta još jedna eksplozija, ali emocija... i ženske energije.

ANA ĆURČIN je početak godine obeležila koncertom na prestižnom Eurosonic festivalu u Holandiji, a leto serijom nastupa u Rumuniji. Sa kompletnim bendom Ana & The Changes u subotu, 11. avgusta, nastupiće prvi put na Adi Ciganliji.

Ana & The Changes su Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini i Ana Ćurčin.

 

Ana Curcin

Anina muzika je uvek nežna i moćna, uglavnom tiha i melodična, ali često i bučna i ritmična. Leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Početkom 2016. objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom "Sketches of Belonging", a trenutno snima pesme za drugi album. U međuvremenu je snimala i objavljivala muziku za pozorišne predstave, filmove, video igre...

Publiku će za prvi Anin nastup na Beer Gardenu rasplesati SANA GARIĆ, koju su posetioci SubBeernog centra već upoznali tokom zimske sezone u Cetinjskoj ulici. Letnju baštu ovog kluba, na Adi Ciganliji, oplemeniće nastupom sa bendom, sa kojim je u međuvremenu nastupala širom regiona, a među brojnim nastupima posebno se izdvaja pojavljivanje na prestižnom INmusic festivalu u Zagrebu. Kakvu energiju su poneli odande, pokazaće 11. avgusta.

Podsećamo da je ulaz na sve koncerte na Beer Gradenu BESPLATAN.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :