Vrela letnja techno žurka: Julian Jewil i Barem na Sajmu

Datum objave:27.06.2016

Pročitano:4797 puta

Datum održavanja: 01.07.2016

By:Višnja Filipović

Lokacija: Beogradski sajam

Ljubitelji dobrog techna mogu da odahnu jer su glasine istinite – Julian Jeweil i Barem stižu pravo na Beogradski Sajam 1. jula, a sve to u okviru We Play Techno žurki, na kom će im domaću podršku pružiti Vuk Smiljanić i Concrete DJz

 

We Play Techno


Julian Jeweil je Francuz koji je vrlo brzo postao jedno od omiljenih imena beogradske publike koja ceni pravi techno zvuk. Ovaj techno majstor kojeg je proslavila traka "Soho" stiže u Beograd posle godinu dana, sa obećanjem da će Beograđanima prirediti još jedan set za pamćenje. Julianove trake “And We”, “Meteorite”, “Bird” i “Wax” su se tokom 2015. godine nalazile među najprodavanijima na Beatportu, a da biste shvatili zašto poslušajte neke od njegovih najprepoznatljivijih traka kao što su "Techno Corner", "Hey You" ili "Kanji". Ovaj Francuz baziran u Berlinu donosi nam melodičan i energičan techno zvuk, a sudeći po reakcijama publike na njegovo prošlo gostovanje u Beogradu, očekujemo vernu publiku i žurku za pamćenje.


Barem
je ime čiji je uspon na techno sceni više nego evidentan – ovaj Argentinac baziran u Švajcarskoj donosi nam groovy minimal u kom dominira njegova prva ljubav – bas. Njegov prepoznatljiv zvuk učinio ga je miljenikom publike širom sveta, ali i jednim od najperspektivnijih i najrespektabilnijih di-džejeva u okviru Minus kolektiva. Barem je nastupao na gotovo svim relevantnijim elektronskim festivalima poput Mutek, DEMF-a, TimeWarpa, Tomorrowlanda i Creamfieldsa, a beogradska publika će moći da uživa u njegovom prepoznatljivom stilu 1. juna.


Ova velika žurka je nastavak We Play Techno priče, serijala odličnih žurki koje su se održale u februaru ove godine i okupile sve veterane srpske techno scene predvođene brazilskom elektronskom atrakcijom Annom. Cena karata za ovu žurku biće 990 dinara, a za one koji žele da đuskaju u VIP delu cena karte će iznositi 1.300 dinara. Požurite i kupite svoje ulaznice u svim objektima Eventima, Gigstixa, Win Win shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

 

Vodimo vas na žurku. Prvih 10 koji budu najbrži i pošalju ime i prezime na mejl na redakcija@urbanbug.net dobiće ulaznice za ovu žurku. U subjectu mejla obavezno naznačite koja žurka je u pitanju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :