Vrane kamene: Impresivna saradnja divova!

Datum objave:05.06.2017

Pročitano:3123 puta

By:Milan B. Popović

VRANE KAMENE CD SINGL VODA / LAMPSHADE MEDIA / 2017

Prvi utisak - koji se u ovoj mračnoj močvari prepunoj krokodila i anakondi – može se reći, jeste da je muzičko instrumentalna pratnja i dubina duha i daha, nasrećno/tragičnim, ali zauvek zacrtanim i podcrtanim, planetarno priznatim tragom i tragovima – Type O Negative- sazvučjem.

 

VRANE KAMENE

Međutim, mi ovde uočavamo i čujemo –iako je obližnja prašuma veoma gusta – da se baš tu ukrštaju tri rečne struje, koje u krajnjoj istanci, ”aveti sene”, nude, kao finalni produkt, saradnju tri vešto uklopljene jedinice u jednu skladnu celinu, jer – voda zna!

Na CD singlu “Voda“, se pojavljaju magični „mastermajnd“ Zoran Marinković Bjesomar, (lider „Bjesova“) kao pozadinski vokal u drugoj strofi i refrenu & (za klavijaturama) Ivan Živanović-Kleiner (bend „Čovek vuk“), koji kao specijalni „super star“ gosti bendu „Vrane kamene“, daju nadahnuće, taman toliko dovoljno da ova sparna (po)noć postane prijatno ugodna.

Numera „Voda“ traje umetničkih pet minuta -dovoljnih da se „smrznete“ i uplašite- ali ne i „radio frendly“ čiji standard nosi tri i nešto minute najdužeg trajanja bilo kog singla, bilo koje pesme, bilo kog benda. Što se mene tiče, ovo je sasvim OK! I više od toga!vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :