Vračar Rocks: Straight Jackin & Prti Bee Gee 2. januara u Božidarcu!

Datum objave:28.12.2015

Pročitano:5005 puta

Datum održavanja: 02.01.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

U Božidarcu će početak 2016. godine biti obeležen na nikad luđi način! Vračar Rocks! će 2. januara u Radoslava Grujića 3 ugostiti atrakciju zvanu Straight Jackin i njihove specijalne goste - Prti Bee Gee!

 

Vračar Rocks: Straight Jackin & Prti Bee Gee 2. januara u Božidarcu! | Beograd 2016

Sledeće godine se navršava 20 godina od objavljivanja debi albuma ,,Ulaz se otvara češće" STRAIGHT JACKIN-a, te u Božidarcu neće biti obeležen samo početak godine, već i ovaj značajan jubilej za istoriju rokenrola. Nakon ovog albuma, Straight Jackin su izdali još dva albuma, ,,Jahrastafarai" i ,,004", a materijal za četvrti albim koji je snimljen i na kome gostuju mnoga poznata imena, uključujući Caneta iz Partibrejkersa, Baneta Sanshajna, Sajsi MC, Sansay-a i mnogih drugih još uvek nije objavljen, ali biće uskoro!

JP danas živi u Sankt Peterburgu i ovo će biti odlična prilika da stari fanovi ponovo čuju njegov legendarni bend, a ujedno će 2. januar u Božidarcu biti i jedinstvena prilika da novi fanovi i mlađa publika možda i prvi put upiju neponovljivu energiju Straight Jackin-a!

Specijalni gosti na prvom Vračar Rocks! koncertu u 2016. godini biće PRTI BEE GEE koji će pored svojih starih hitova promovisati i nekoliko novih pesama sa albuma koji će vrlo uskoro biti objavljen!


Za nastupe Prti Bee Gee-a i Straight Jackin-a publiku će zagrejati bend VAN PAMETI koji je sastavljen od drugara koji se znaju još od osnovne škole - čine ga Uroš Parmaković (Drvo Javorovo, Monsun), Arsen Tatalović i Igor Lazić.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostuone su na u Felix Shopu (TC Sremska) i u Žila Shopu (Čumićevo sokače), dok će na dan koncerta, na ulazu u Božidarac ulaznice koštati 700 dinara!

 

Delimo 3 x 2 ulaznice.Pošalji mail na redakcija@urbanbug.net.


Biće ludo i van pameti, i zato pravac Božidarac, 2. januara!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :