Vračar Rocks postaje Srbija Rocks i kreće u rokenrol osvajanje zemlje

Datum objave:06.08.2016

Pročitano:5836 puta

Datum održavanja: 20.08.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Aleksinac

Prva Srbija Rocks maniestacija biće održana u subotu 20. avgusta na stadionu Taš u Aleksincu, a nastupiće  Marčelo, Ničim izazvan, Samostalni referenti i lokalna podrška - grupa Novembar, Balkan Revival i Trandže! 

 

Srbija Rocks: Marčelo

 

U Beogradu živi 20 odsto stanovništva Srbije,  ali se u njemu dešava dve trećine svih kulturnih manifestacija: koncerata, izložbi, predstava, festivala... Organzatori Vračar Rocks! festivala, koji se već punih pet godina odigrava u srcu Beograda, odlučili su da ovim brojkama "pomrse račune" - da počnu da sprovode decentralizaciju kulture!

 

Srbija Rocks: Ničim izazvan


U poslednjih godinu dana istražiivali su potrebe mladih ljudi van prestonice i ustanovili su da je publika izvan Beograda željna da čuje i uživo vidi bendove aktuelne na domaćoj muzičkoj sceni, a koji ne spadaju u mejnstrim koji se već godinama različito upakovan plasira na svim manifestacijama u zemlji.

 

Srbija Rocks: Samostalni referenti

 

Zato se Vračar Rocks! karavan ovog leta izmešta iz Beograda i postaje SRBIJA ROCKS! Ulaz na Srbija Rocks je besplatan. Koncert na aleksinačkog stadionu sprovodi se u saradnji sa Opštinom Aleksinac.


Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :