Vračar Rocks poklanja besplatnu žurku: Punk ludilo subotnje večeri!

Datum objave:13.04.2016

Pročitano:4666 puta

Datum održavanja: 16.04.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Vračar Rocks festival poklanja besplatnu žurku - ludilo subotnje večeri, u stilu 80-ih, samo malo pankerskije nastrojenih - subota 16. aprilu Božidarcu. Ako su '60-te bile "vrele" a '70-te "lude", za '80-te svi kažu da su bile samo "vesele".

 

Vračar Rocks - Vesele osamdesete

 

Možda su zato pre tri godine, Zoran Lazarević, Miodrag Zdravković, Zoran Jeremić i Dejan Nikolić, poznatiji kao Laza ČBS i Mikica ČBS (ČBS = Čovek bez sluha), Jera (ex-Debela Nensi) i Cvetko (ex-Osvajači) odabrali da, kao svoju muzičku matricu, upravo izvode ex-YU novotalasne i rok hitove iz osamdesetih godina - okupljeni pod jednostavnim konkretnim imenom -Vesele osamdesete.


U njihovom izvođenju, to nije čista "reprodukcija"... oni ne "skidaju" pesme, jer svako danas može, uz malo vežbe i volje, da nauči da svira i peva "Maljčiki" od Idola, "Niko kao ja" Šarla Akrobate, "Debelu devojku" Električnog orgazma, "Srce" EKV-a ili Bajaginu "Tamaru". Ali kada ih kragujevačke Vesele osamdesete propuste kroz svoje šake, onda bi, kada bi čuo svoju "Tamaru" koja više nije iz Rusije – nego sa Jamajke i sam Bajaga rekao "Vidi šta su mi uradili od pesme, mama!".

I na isti način to Vesele osamdesete rade sa više od 70 hitova iz tih godina. Tri sata najbolje muzike iz osamdesetih garantuju odličan provod za sve generacije - u subotu, od 20h u Božidarcu. I žurka i koncert i ludilo subotnje večeri!
Subota počinje u Radoslava Grujića 3. Ulaz na koncert je besplatan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :