Vračar Rocks: Pankerski okršaj u Božidarcu

Datum objave:14.11.2016

Pročitano:6082 puta

Datum održavanja: 19.11.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

U svetu se ove godine obeležava 40 godina pank pokreta, a beogradski ska punk veterani Samostalni Referenti upravo ove godine obeležavaju dve decenije postojanja. 

 

Samostalni Referenti / Foto: Aleksandar Zec


Proslava je počela velikim koncertom u Domu omladine u februaru, a nastaviće se još jednim lajv spektaklom koji pripremaju za subotu, 19. novembar, u Centru za kulturu Božidarac, na Vračar Rocks festivalu! Ovo će im biti poslednji beogradski koncert u slavljeničkoj godini - nastupiće u punom sastavu i sa THE BEST OF repertoarom! Referenti su tokom godine objavili i dva nova singla "Moje pesme, moji snovi" i "Za moj Beograd" i oba će predstaviti i publici koja poseti Božidarac 19. novembra.

 

Vračar Rocks! Samostalni Referenti, Petar Pan, PogoNBGD

Iznenađenje večeri svakako će biti povratak grupe PETAR PAN! Ovaj bend je bio aktivan krajem osamdesetih i tokom devedesetih i izdao je tri odlična albuma. Tada su kritičari voleli da njihov stil opisuju kao power/Pop/punk. Posle perioda "hibernacije", koji se prilično odužio, Dejan Milošević je okupio ekipu i započeo novi život benda. Ovo će biti odlična prilika da se stari fanovi podsete njihovih hitova ali i da se mladi pankerski naraštaji upoznaju sa jednim od najboljih beogradskih bendova devedesetih. Petar Pan su ovom prilikom objavili i novi singl - "Želim da ti kažem", znajući da beogradska publika od njih želi da čuje nešto novo za početak nove etape benda!


Trostruki koncertni ska/punk party upotpuniće i nastup street pankera PogoNBGD. Pravi pankerski okršaj očekuje nas u subotu, 19. novembra, na Vračar Rocksu!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 300 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, koštaće 400 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :