Vračar Rocks! - Nova beogradska Hip-Hop scena Petak, 02. mart

Datum objave:28.02.2012

Pročitano:2919 puta

By:Duško Milojević

Beograd je još od ranih osamdesetih i Master Scratch Bend-a preko grupa Budweiser i Sunsine pa sve do danas već etabliranih Bad Copy i Beogradskog Sindikata imao jaku Hip-Hop scenu. Ta tradicija se nastavlja sa novim imenima koja su se pojavila u proteklih nekoliko godina i koje festival Vračar Rocks! želi da podrži i da im da priliku da se pojave na velikoj pozornici.


 
(Zvezde Grajma)

U petak 02. Marta u sali Božidaraca nastupiće Zvezde Grajma, Gazda Paja, Blaya Dub Playa, Sale Tru, Smoke Mardeljano, Sale RDZ i kao predstavnik starije generacije Bvana sa svojim bendom Neznani Ludaci. Ovi izvođači miksuju različite hip-hop stilove a muzičke podloge variraju od reggae i dancehall zvuka preko tvrdog breakbeat-a do danas veoma popularnog grime-a. Posebnu poslasticu predstaviće živo izvođenje novog hita Gazda Paje i Zvezda Grajma “Čke Beogradske“ koji se vrtoglavo penje na vrhove top lista.
 
Vreme je da se nova generacija repera iz klubova i kafića izvuče na veliku scenu i pokaže nam koliko su zaista talentovani i šta od njih možemo da očekujemo!
 
Početak je zakazan za 20 časova, a cena ulaznice je 200 dinara. Karte se prodaju isključivo na ulazu Božidarca, zato dođite na vreme.
 
Sledećeg vikenda, u subotu 10. Marta na festivalu Vračar Rocks! nastupiće zagrebačka grupa Elemental zajedno sa pančevačkim sastavom Iskaz. 

Video: Zvezde Grajma - Srbija Djans Lajk Dis

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :