Vračar Rocks: DJEČACI prvi put u Božidarcu!

Datum objave:22.02.2016

Pročitano:3932 puta

Datum održavanja: 04.03.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

U Božidarcu će se u petak, 4. marta, definitivno nositi ,,Bile starke", a koncertnom salom će se širiti dječački ,,Miris" Splita...


A kako zahvaljujući Dječacima​ ,,svaka pisma o Dalmaciji postane hit", biće tog 4. marta na Vračar Rocks festivalu veče puno hitova i pozitivne energije - žurka puna specifičnog dalmatinskog humora, koji će nam pravo u lice, samo njima svojstvenim ,,oštrim jezikom", isporučiti Dječaci!

 

Vračar Rocks: DJEČACI prvi put u Božidarcu! | Beograd 2016

Nakrcali su DJEČACI letos Beer Garden, nakon čega je publika iščekivala njihov ponovni celovečernji koncert u Beogradu. A evo šta pripremaju za svoj prvi nastup u Centru za kulturu ,,Božidarac":

,,Nismo baš preuživljeni u najave koncerata, al' smo još uvijek uživljeni u koncerte i energiju koju stvaramo i doživljavamo zajedno s publikom. Zna se dogodit da usred koncerta improviziramo nešto šta više nikad neće bit odsvirano ili otpjevano i volimo mislit da je to ono što nas razlikuje od ,,velikih'' profesionalnih bendova koji odrade čitav nastup po uigranoj i već viđenoj šabloni. Pozdrav svima i vidimo se u Božidarcu!" poručuju Dječaci pred povratak u Beograd. Konkretno. Iskreno.

 

Vračar Rocks: DJEČACI prvi put u Božidarcu! | Beograd 2016

Iskreni su uvek Dječaci kada im se postavi pitanje šta može da se očekuje od njihovog nastupa - jer ni oni to ne znaju! Dječaci animiraju publiku, ali i publika animira njih, pa se na Vračar Rocks festivalu definitivno očekuje veče iznenađenja - i za bend i za sve njihove poštovaoce koji će 4. marta doći u Božidarac.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, pred koncert, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 800 dinara.

 

Delimo 3 x 2 ulaznice, pošalji mail na redakcija@urbanbug.net.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :