Vračar Rocks: Consecration, Velibor Nikolić, There

Datum objave:25.03.2014

Pročitano:3014 puta

Datum održavanja: 28.03.2014

Lokacija: CZK Božidarac, Beograd

Poslednjeg martovskog petka, 28. marta, na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu ,,Božidarac" nastupiće  CONSECRATION, Velibor Nikolić i grupa There.

 


CONSECRATION važi za jedan od omiljenih bendova Beograđana koji vole čvršći domaći zvuk.

U Božidarcu smo prošle godine imali jedan od najuspešnijih nastupa u Beogradu, a godinu dana kasnije se vraćamo na isto mesto sa dva nova albuma - jedan je ,,Cimet" koji smo tada premijerno predstavili, a u međuvremenu je objavljeno i izdanje "Univerzum zna" - u novembru 2013. godine", kazao je Danilo Nikodinovski, frontmen Consecration-a i dodao ,, Nije nemoguće da ćemo publici predstaviti i neke nove pesme koje ranije nismo svirali uživo, pa  pozivamo sve ljubitelje dobrog gitarskog zvuka da dođu u petak na Vračar Rocks festival".

Brojni poštovaoci ovog benda odlično znaju da iznenađenja na njihovim nastupima ne izostaju!

 


Pored koncerta beogradskog trojca Consecration, publika će biti u prilici da vidi i nastup VELIBORA NIKOLIĆA, bivšeg gitariste i frontmena pančevačkog Jewy Sabatay-a, koji pored grupe Brigand u kojoj je trenutno aktivan, ima i solo projekat. Album ,,Čovek peva posle rata" objavio je 2012. godine, a trenutno je u pripremi još jedno Veliborovo samostalno izdanje čiji je radni naziv ,,Dom je tamo gde je novac".

Publici u Božidarcu će se u petak, 28. marta, prvi put predstaviti i niški sastav THERE. - kosmička instrumentalna petorka kojA će svoje prvo izdanje na kojem trenutno radi, premijerno predstaviti upravo u Božidarcu.

 

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara. Na ulazu u CZK ,,Božidarac", pred koncert, ulaznice će koštati 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :