Vračar Rocks: Boemski punk u Božidarcu

Datum objave:23.11.2016

Pročitano:4358 puta

Datum održavanja: 25.11.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Na Vračar Rocks festivalu očekuje nas sveopšta punk fešta - irish punk, OI! punk i boemski punk na istoj bini, iste večeri, u istom prostoru! U Beogradu neće biti veće punk žurke od one koja se sprema u Božidarcu u petak, 25. novembra!

 

Vračar Rocks

Boemski pankeri, supergrupa Jorgovani, održaće koncert u Centru za kulturu Božidarac u petak, uz podršku Žute Minute i grupe Scordisci.

Jorgovane sačinjavaju članovi bendova Deponija, Birtija, BOL, Žuta Minuta i Sutra Ćemo. Nakon zarazne pesme snimljene u saradnji sa Brkovima, Zbogom majko, odvede me kurva, još zaraznijeg albuma ,,Pušteni s' lanca" i sjajnog promotivnog koncerta u Domu omladine Beograda, Jorgovani će ponovo izaći pred svoju brojnu prestoničku publiku 25. novembra.

 

Vračar Rocks

Pred veliki beogradski koncert koji pripremaju na Vračaru Jorgovani su objavili i spot za pesmu „Narodna nošnja", koji sadrži snimke sa njihovih dosadašnjih nastupa, i koji dosledno prenosi pankersku priču kojoj su članovi ovog superbenda verni već godinama unazad.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, koštaće 500 dinara. Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :