Vodimo vas na "Way Of Life Festival 4.0"

Datum objave:29.06.2020

Pročitano:2498 puta

Datum održavanja: 17.07.2020 - 19.07.2020

Lokacija: Vršac

Ovog leta od 17. do 19. Jula, nadomak Vršca u parku prirode „Straža“ i istoimenom selu. Održaće se četvrtu godinu zaredom “Way Of Life Festival 4.0“ .Dve bine . Preko 40 izvodjaca iz celoga sveta.

 


Definitivno festival vredan pažnje, manifestacija na kojoj nema predrasuda. Posetiće ljudi, različitih kulturnih i ideoloških shvatanja, na ovom dogadjaju sve razlike se potpuno poništavaju vibracijama pozitivne energije i osmesima srećnih ljudi. Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja i slavi zajedništvo, ljubav i prirodu!!

Srž festivala je da budete slobodni, makar i na trenutak. Radite ono što vam prija i živite kako želite. Opustite se na momenat, zaboravite na sve i uživajte u prirodi i muzici. Zaštitni znak ovog festivala je Vuk ( W.O.L.F.), a svi koji dolaze imaju priliku da budu "divlji i slobodni". I tako postanu deo “čopora“.

Organizatori pozivaju ljude da dodju na festival jer ambijent i atmosfera se ne mogu recima opisati već se mora doživeti !
Isto tako ističu da se svi posetioci drže mera koje su propisane za globalnu pandemiju virusa Covid-19.

 Karte se mogu uzeti preko web.portala www.ddtickets.rs/
I njihovim prodajnim mestima.
Više informacija na FB stranici: https://www.facebook.com/WayOfLifeFest/
I nasoj web stranici : https://wayoflifefest.org/

 

FACEBOOK EVENT

 

Pošalji ime, prezime na redakcija@urbanbug.net i osvoji 2x2 karte za Way Of Life Festival!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :