Vodimo vas na najveće jesenje Topljenje sa Victorom Ruizom!

Datum objave:17.10.2017

Pročitano:2886 puta

Datum održavanja: 27.10.2017

Lokacija: Beograd

U petak, 27. oktobra na Beogradskom Sajmu održaće se novo izdanje Topljenja, gde će nastupati jedan od najaktuelnijih svetskih producenata Victor Ruiz koji će vas istopiti svojim autentičnim i energičnim zvukom uz specijalni audio-vizuelni doživljaj! 

 

Victor trenutno važi za jednog od najcenjenijih producenata tehno muzike. U prilog tome govori čuveni Beatport TOP 100 techno chart gde se nalazi 5 njegovih traka od kojih su čak 3 u TOP 5: Najsvežija ˝ I am˝ je na prvom, ˝ Inside Out ˝ na trećem i ˝ Clutch ˝ na petom mestu. Ovo je dokaz da ćemo 27. Oktobra imati priliku da se topimo uz pravog tehno majstora.

 

Victor Ruiz, Topljenje

Za Victorove nastupe kažu da su "From Brazil With Love", a za njegove melodije da su futuristične, uzbudljive i stvorene za "đusku" i da udaraju pravo u glavu, ruke i noge. Pored trenutno pomenutih hitova, Victor je poznat i po čuvenoj traci ˝Intestellar˝ koju svi željno iščekuju da čuju. Takođe je i jako popularan po svojim remiksima koje je radio za Olivera Huntemanna, Stephana Bodzina, Mobija i mnoge druge.


Pult sa njim, deliće i jedni od najboljih imena domaće elektronske muzičke scene: Peter Portman, Mancha & MarkPanic i Goran Emkić.

 

Pošalji mejl sa naslovom: "Topljenje sa Victorom Ruizom" na redakcija@urbanbug.net i osvoji 3x2 karte.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :