Vlatko Stefanovski, Elemental i Sunshine na Belgrade Beer Festu

Datum objave:06.07.2016

Pročitano:4746 puta

Lokacija: Beograd

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest može da se pohvali dolaskom još jedne velike regionalne muzičke zvezde. Ovoga puta reč je o jednom od najvećih virtuoza na gitari sa ovih prostora, muzičaru Vlatku Stefanovskom.

 

Vlatko Stefanovski

Vlatko Stefanovski 

 

Ovaj vrsni instrumentalista nastupiće, posle četiri godine na najvećem domaćem festivalu, u subotu, 20. avgusta na Ušću i to će biti prilika da svi koji vole njegov rad, uživaju u muzičkom preseku izuzetno bogate karijere. Vešto kombinujući više stilova, Stefanovski stvara savršene zvučne pejzaže u prebogatom opusu. Slavni makedonski muzičar počeo je da svira sa 13 godina i već više od 40 godina gitara je njegov saputnik. Početak njegove karijere najviše obeležava osnivanje sastava Leb i Sol koji je bio jedan od najvažnijih bendova bivše Jugoslavije sa svojom fuzijom tradicionalne makedonske muzike i roka. Od sredine devedesetih Vlatko započinje solo karijeru, snima brojne albume, stvara muziku za pozorišta, osniva trio, a potom radi i sa vrsnim muzičarima iz celog sveta. 


Po prvi put na Belgrade Beer Festu u sredu 17. avgusta nastupiće još jedno veliko regionalno ime - Elemental. Oni dolaze iz Zagreba i u njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji, čija se baza nalazi u rep muzici, mogu se naći tragovi razičitih žanrova što njihovo stvaralaštvo čini još orginalnijim. Elemental važi za bend koji ne poznaje ni granice ni ograničenja, i koji društveno angažovanim tekstovima ukazuje na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem. Osim što su vrhunski studijski muzičari, Elemental se tokom godina dokazao kao i jedan od najboljih koncertnih bendova, u šta će moći da se uveri publika na Ušću.

 

Sunshine


Na radost brojnih fanova, trećeg dana Belgrade Beer Festa nastupiće i beogradski hip–hop metal sastav Sunshine. Bend koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, zahvaljujući direktnim i provokativnim tesktovima, semplovima i jakom ritmu, pokazaće koliko moćno i danas zvuči.

U PRODAJI ULAZNICE ZA CROWN VIP TRIBINU

Pored brojnih muzičkih zvezda i iznenađenja koja očekuju posetioce na 14. Belgrade Beer Festu, organizatori će po prvi put ove godine posetiocima, koji žele da imaju poseban ugođaj za vreme festivala, omogućiti da koncerte prate sa VIP tribine. Do sada je mesto na VIP tribinama bilo rezervisano samo za specijalne goste, a ove godine svaki posetilac ima priliku da Beer Fest doživi na zaista poseban način. Crown VIP tribina će imati najbolju poziciju u odnosu na glavnu binu i ograničen broj od 500 mesta po večeri, što će prisutnima omogućiti pun komfor. Uz kupljenu ulaznicu svaki posetilac će dobiti i pet besplatnih piva po izboru iz asortimana na Crown VIP tribini, kao i suvenir festivala. Prodaja ulaznica počinje u četvrtak 7.jula na svim prodajnim mestima Eventima, kao i preko online servisa www.eventim.rs, a cena ulaznice je 3.600 dinara po danu.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :