Vladan Vučković Paja: Porodične pesme i priznate i poznate, nezaboravne melodije!

Datum objave:19.02.2018

Pročitano:1325 puta

Lokacija: Milan B. Popović

VLADAN VUČKOVIĆ PAJA CD MY FAMILY SONGS / MULTIMEDIA MUSIC

Vladan Vučković Paja nije ni klinac, već izuzetni profesionalac kada je muzika i gitara, gitarske instrumentalizacije i aranžmani u pitanju -a svakako nije ni vetarean, a jeste zaslužio (još od kada do sada) da mu se dodeli orden, ili bar nagradna za životno delo. Kad kažem – živito delo,onda mislim na prvu, dosadanju polovinu njegovog umetničkog rada. Verujem da nisam jedan od onih koji misle baš kao i ja! Nakon konceptualnog almuma „Enformel“, nadovezalo se ovo, aktuelno CD izdanje kojim gitarski mag Paja, i dalje daje – domaće zadatke – za sve gitarske heroje Srbije i regiona. U to apsolutno nema sumnje i neću ni da diskutujem ni sa kim iz muzičke industrije, a ko , eventualno, smatra drugačije!

 


Vladan Vučković Paja na upravno objavljenom CD-u MY FAMILY SONGS, se podjednako uspešno snalazi i kada je u pitanju gitara, klavijatura, bas gitara, programiranje, aranžmani, originalni muzički delovi. To zaista jeste za svako poštovanje! No, nije samo to, jedino. Vladan Vučković Paja svakim svojim solo albumom otkrina kako treba i mora dizajnerski i informativno da izgleda i zvuči jedan globalno moderno oreolom uokviren koncept. A koncepta, vrhunskog, i ovde ima, kao i kod predhodnog maestralnog CD-a ENFORMEL!


MY FAMILY SONGS, naziv je novog albuma Vladana Vučkovića Paje, objavljenog u izdanju Multimedia music records. U njegovom instrumentalnom tumačenju, autor predstavlja kompozicije: INTERNACIONALA, KREĆE SE LAĐA FRANCUSKA, IVO LOLA, TAMO DALEKO, BANDIERAROSSA, MARŠ NA DRINU, KONJUH PLANINOM i VOSTANI SERBIE.

 


Vladan Vučković Paja jeste zdrava krv u violinskom ključu današnje hiperprodukcije albuma, grupa, izvođača, i instrumentalista!
Mene, kao pesnika sa 5 objavljenih knjiga pesama, i sa 3 originalnih CD-ova sa mojih okruglo 50 pesama na njima – ostavlja bez daha- i ne samo to, mislim da smo (obojica) veoma slični po upornosti da stvaramo i da se borimo za naše parče umetnosti, i da zahvalimo našim Muzama što nas čuvaju i daruju maksimalno bogato. Od mog „tetoviranog“ srca, zaista najiskrenije – svaka čast na CD-u „My Family Songs“! Ima nade za nas, drugim rečima rečeno! Bravo!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :