Više od 2.500 posetilaca na prvom RAVEOLUTION spektaklu na Beogradskom sajmu!

Datum objave:05.07.2015

Pročitano:6178 puta

By:Hana Adrović

Lokacija: Beogradski sajam

Prvi beogradski Raveolution održan je sinoć u atrijumu Beogradskog sajma, a pred više od 2.500 posetilaca nastupio je i hedlajner večeri – Solomun! Žurka je dobrim delom trajanja prešla u naredno jutro, a sutra uveče na gradskom splavu “Lasta” nastavlja se slavlje uz Raveolution Lasta nedeljni matine sa početkom od 18h.

 

Više od 2.500 posetilaca na prvom RAVEOLUTION spektaklu na Beogradskom sajmu! | Beograd 2015

 

Parti je počela negde oko 22h, a atmosferu je na samom početku zagrejao melodičan set DJ dua Zwein. Nakon njih nastupio je Peppe, a potom je jedan od svojih boljih setova imao Marko Nastić, koji je sve do 3 ujutru polako uvodio sve prisutne u monumentalni nastup hedlajnera večeri, DJ Solomuna. Solomun je svoj set započeo nenametljivo, da bi ubrzo publiku doveo do tačke ključanja – a momenat ključanja nastavio se do kaja žurke i ranih jutarnjih časova. Usledio je i afterparty u klubu Three Dots, a još jedna after-epizoda zakazana je za ovu nedelju, 5. jul od 18h, na splavu “Lasta”. Za muzički program biće zadužen Purple Disco Machine, čiji je veliki broj pesama ostao upamćen na dancefloorovima širom sveta, poput već legendarnog "My House", pa "Let It Whip", "I House You", "The Path", "No Lips"... Ništa manje dobri nisu ni remiksi PDM-a, koji su zbog svog funky prizvuka jako popularni na žurkama širom planete.

 

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, kako za tek stasale klabere, tako i za one nešto iskusnije ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim klupskim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Prvi beogradski Raveolution doneo je nastup Solomuna, a u nastavku Raveolution serijala spremite se za još velikih DJ imena i još odličnih rejvova.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :