Virvel svira u Elektropioniru: Dođite da čujete kako melodija nadjačava buku

Datum objave:19.05.2016

Pročitano:4538 puta

Datum održavanja: 21.05.2016

By:Bojana Ljubišić

Lokacija: Elektropionir

Posle duge koncertne pauze, bend Virvel nastupiće u subotu 21. maja od 21 čas u klubu Elektropionir. 

 

Virvel

 

"Ovaj koncert Virvel će iskoristiti za promociju novog singla "Poslednji Svedok/Neobična banda", a imaćete priliku da čujete kako numere sa prethodnih izdanja tako i sve ono čime se bend trenutno bavi...," kažu članovi kultnog benda koji posle skoro godinu dana pauze svira prvi koncert u Beogradu.
Šta je to tačno Virvel? Na to pitanje nije lako odgovoriti, ali možda vam pomogne da bar načnete "istinu" ako zamislite kako u okeanu šumova i buke, negde nasred Atlantskog okeana pluta splav na kojem sve neki fini svet pušta najlepšu muziku koju možete da zamislite: Sonic Youth, Low, PJ Harvey, Cocteau Twins... uz malo čikaške džez-rok avangarde i zrnce kalifornijske psihodelije. Sve to u opuštenoj atmosferi uz raspaljen roštilj, domaće kobasice i takmičenje u pikadu...

 

Virvel

 

Virvel je sve to zajedno - melodija koja nadjačava buku, nežnost koja se miluje sa žestinom, pop muzika kakvu retko ko danas svira. I takvi su od 1999. godine do danas, igraju se žanrovima, objavljuju albume za svoju dušu i verne fanove, povremeno iznenade video spotom ili novim singlom, ali se sve vreme lepo zabavljaju. Ova "neobična banda" zaslužuje vašu pažnju, a Virvelovi koncerti se baš dugo pamte.

 

Cena ulaznice je 400 dinara u pretprodaji, a karte se mogu kupiti u kafeu Sikarica i Zaokretu. Na dan koncerta cena ulaznice će biti 500 dianara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :